Facebook Pixel "Είμαι ο Ζέκα ο καλός!.. "
| 2011-08-01 14:55:00

"Είμαι ο Ζέκα ο καλός!.. "

"Είμαι ο Ζέκα ο καλός!.. "

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον... εαυτό του ο Πορτογάλος χαφ, κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του. "Είμαι γρήγορος, δουλεύω ιδανικά, έχω καλή τεχνική"!

Ο Ζέκα παρουσιάστηκε από τον Παναθηναϊκό, με τον νεαρό άσο να σχολιάζει ότι είναι χαρούμενος που θα συνεχίσει την καριέρα του στο "τριφύλλι".

"Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και σε έναν πολύ σημαντικό σύλλογο. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως θα κάνω τα πάντα για τον σύλλογο. Ελπίζω στο τέλος της σεζόν να τελειώσουμε με πολλούς τίτλους και ευχαριστημένοι", σχολίασε σχετικά.

Για τα χαρακτηριστικά του: "Είμαι γρήγορος παίκτης. Δουλεύω ιδανικά για την ομάδα, πιστεύω πως έχω καλή τεχνική κατάρτιση"

Για την αγωνιστική του κατάσταση: "Αυτή τη στιγμή εδώ και δυο εβδομάδες στις προπονήσεις αλλά δεν είμαι στο 100%, όμως πιστεύω ότι πολύ γρήγορα θα είμαι στη διάθεση του προπονητή μου. Είμαι έτοιμος να δουλέψω με τους παίκτες και τον προπονητή Παναθηναϊκού και να βοηθήσω όσο μπορεί για να υλοποιήσω τις προσδοκίες που έχει ο Παναθηναϊκός".

Για το που μπορεί να αγωνιστεί: "Αισθάνομαι ικανός να παίξω τόσο δεξιά όσο και αριστερά, αλλά και στον άξονα".

Για τον Φερέιρα: "Εχω να σημειώσω πως είναι εξαιρετικός επαγγελματίας. Είναι η ιδιαίτερη η χαρά μου που θα εργαστώ μαζί του".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags