Facebook Pixel Χαζό παιδί χαρά γεμάτο...
Ποδόσφαιρο
| 2011-08-01 16:19:00

Χαζό παιδί χαρά γεμάτο...

Χαζό παιδί χαρά γεμάτο...

Το ταλέντο του Μάριο Μπαλοτέλι είναι αναμφισβήτητο. Ωστόσο το πόσο μυαλό τελικά έχει παραμένει προς διερεύνηση. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Είναι ένα παιδί που ο Θεός του χάρισε όλο το ταλέντο της γης και σε ηλικία που άλλοι συνομήλικοι του αγωνιούν να βρουν μία δουλίτσα αυτός αμείβεται με δεκάδες χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα.

Αλλά όπως φάνηκε πριν λίγες ημέρες με την ανώριμη κίνηση του με το τακουνάκι , που εξόργισε τον Μαντσίνι και τον έκανε αμέσως αλλαγή, ο Μπαλοτέλι παραμένει ένα παιδί. Κάθε δήλωση του, κάθε κίνηση του, κάθε ενέργεια του εκθέτουν τον ανώριμο χαρακτήρα του, με αποτέλεσμα να δίνει πραγματική υπόσταση στην λαϊκή ρήση «Χαζό παιδί χαρά γεμάτο». Το Μάντσεστερ είναι μία μουντή πόλη που μπορεί να έχει ανακαινιστεί πλήρως μετά την βομβιστική επίθεση του ΙΡΑ το 1996 αλλά δεν συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πρώτες τουριστικές επιλογές κάποιου. Από αυτό το σημείο όμως έως να γκρινιάζει ο Μπαλοτέλι πως δεν του αρέσει καθόλου ως πόλη, η απόσταση είναι χαώδης. Και μιλάμε για ένα παιδί που μεγάλωσε στην Μπρέσια, ένα χωριό στην Λομβαρδία όπου το καλύτερο αξιοθέατο που κάποιος ξένος μπορεί να βρει είναι ένα εμπορικό κέντρο που δημιουργήθηκε πρόσφατα!

Αν ήταν κάποιος λατινοαμερικανός και του έλειπε η Κόπα Καμπάνα, ή ένας από την Βαρκελώνη , το Παρίσι, την Νίκαια, την Φλωρεντία ή την Ελλάδα βρε αδελφέ , θα τον καταλάβαινα, άσχετο αν δεν θα τον δικαιολογούσα και πάλι. Τα χρήματα που παίρνουν για να παίζουν μπάλα οι ποδοσφαιριστές δεν αφήνουν περιθώρια για γκρίνιες. Υπάρχουν άνθρωποι που έφυγαν και φεύγουν ακόμη ως οικονομικοί μετανάστες σε άλλες χώρες αφήνοντας πίσω τους πολύ ωραιότερα μέρη από την Μπρέσια , χωρίς επίσης να κερδίζουν σε μία ζωή τα χρήματα που παίρνει σε ένα μήνα ο (κάθε) κακομαθημένος Μπαλοτέλι. Και γενικά αυτού του είδους οι συμπεριφορές επεξηγούν και γιατί τελικά μία παίζει καλά και δέκα ψάχνεις να τον βρεις στο γήπεδο. Αν κάποιο παιδάκι είναι ανώριμο αυτό αποτυπώνεται σε όλες στις ενέργειες του!

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags