Facebook Pixel «Δεν μας εντυπωσιάζει ο Μαρινάκης!»
| 2011-08-02 13:56:00

«Δεν μας εντυπωσιάζει ο Μαρινάκης!»

«Δεν μας εντυπωσιάζει ο Μαρινάκης!»

Κριτηκή στις μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού έκανε ο παλαίμαχος παίκτης του Παναθηναϊκού και μέλος του νέου Δ.Σ. της ομάδας, Βασίλης Κωνσταντίνου. «Αυτά που κάνει ο Μαρινάκης, τα κάναμε το ‘80», δήλωσε.

Αναλυτικά όσα είπε στον «NovaΣΠΟΡ FM 94,6»:

Για τη συμμετοχή του στο Δ.Σ.:
«Κατ’ αρχήν να μιλήσω για την πλευρά τη δική μου. Το σίγουρο για μένα είναι να βάλουμε πάνω από το “εγώ”, τον Παναθηναϊκό. Αν σε όλο το Δ.Σ. μπει αυτή η νοοτροπία τότε θα έχουμε και θετικά αποτελέσματα. Εμείς πρέπει να δούμε και να στηρίξουμε τον καινούργιο προπονητή. Θεωρητικά είναι ένας νέος προπονητής, ο οποίος θέλει να περάσει νέα νοοτροπία. Η προηγούμενη διοίκηση έδωσε το δικαίωμα στον προπονητή να επιλέξει τους παίκτες που ήθελε και αν στηριχτεί ο Παναθηναϊκός από τον κόσμο του και του πούμε εμείς ότι είμαστε εδώ για να ακούσουμε οποιαδήποτε γνώμη, μπορούμε να φτιάξουμε έναν δυνατό Παναθηναϊκό, που θα γεμίζει και πάλι το γήπεδο και θα φτάσει εκεί που πρέπει να φτάνει».

Για τα υπόλοιπα νέα μέλη του Δ.Σ.:
«Είναι πολύ νωρίς για να πούμε τις δικές μας προτάσεις. Τα νέα μέλη έχουμε κάτι καινούργιο στο μυαλό μας. Εμείς είμαστε στρατιώτες του Παναθηναϊκού και αφουγκραζόμαστε τον κόσμο και τα παράπονά του. Θα θέσουμε προτάσεις, για το αγωνιστικό, το οργανωτικό σκεπτικό, το τι ζητάνε οι παίκτες, ο προπονητής κλπ. Ακόμα βέβαια είναι πολύ νωρίς».

Για την αποχή των μετόχων:
«Εμείς δεν θα σταθούμε σε αυτό. Αυτό το ξέρουμε, υπάρχει εδώ και 2 χρόνια. Οι μέτοχοι, για προσωπικούς λόγους ο καθένας δεν εμφανίζονται, αλλά το θέμα είναι οι εκπρόσωποί τους για ποιο λόγο έρχονται, τι έχουν αποφασίσει. Το θέμα είναι να έρχονται όλοι στο Δ.Σ. για το καλό του Παναθηναϊκού. Τα προσωπικά να μένουν έξω από το Δ.Σ., έξω από τον Παναθηναϊκό και όλοι να δούμε πως θα γίνει καλύτερος ο Παναθηναϊκός».

Για την έλλειψη χρημάτων και το αντίπαλο δέος:
«Αυτά που κάνει ο κύριος Μαρινάκης εμείς τα κάναμε το ‘80. Έχουμε πάρει τέτοια γεύση. Δεν μας εντυπωσιάζει αυτό που κάνει ο Μαρινάκης τώρα. Τα αποτέλεσμα, άλλωστε του να ξοδεύεις τόσα χρήματα δεν ήταν πάντα και το καλύτερο. Το νέο Δ.Σ. πρέπει να βασίζεται στον κόσμο του. Δεν αντιμετωπίζει κανένα οικονομικό πρόβλημα ο Παναθηναϊκός, αν ο κόσμος του συσπειρωθεί γύρω από την ομάδα. Το είδατε και πέρσι και πρόπερσι με τα χιλιάδες διαρκείας που πουλήθηκαν. Τώρα ο κόσμος είναι κουμπωμένος επειδή έφυγαν δύο πολύ μεγάλοι ποδοσφαιριστές, ο Σισέ και ο Σίλβα. Ο Φερέιρα φτιάχνει ένα νέο Παναθηναϊκό, πιο γρήγορο, με νέα παιδιά, αλλά θέλει τον κόσμο δίπλα του. Αν δεν σταθεί κοντά στην ομάδα θα υπάρχει πρόβλημα».

Για το ενδεχόμενο να αναλάβει την προεδρία:
«Όχι πρόεδρος. Όχι βέβαια, δεν το σκέφτομαι καν».

Για τον επαναληπτικό κόντρα στην Οντένσε:
«Ο Παναθηναϊκός πρέπει να αποδείξει αυτό που έδειξε και στη Δανία, ότι θέλει να νικήσει και όχι μόνο το θετικό αποτέλεσμα. Να κατέβει με νοοτροπία ότι θα νικήσει και έτσι πρέπει να κατεβαίνει, πόσω μάλλον σήμερα που είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για να μπει στα πλέι οφ και εκεί να δείξει το ευρωπαϊκό πρόσωπό του, αυτό που έδειξε πριν δέκα μέρες και ξέρει να δείχνει. Ο προπονητής περνάει το σύστημα και τη νοοτροπία του. Οι παίκτες ξέρουν να διαχειριστούν τη ζέστη. Όλα θα πάνε καλά και θα πανηγυρίσουμε την πρόκριση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags