Facebook Pixel Πώς το είπες, Ντάρκο;
| 2011-08-02 14:00:00

Πώς το είπες, Ντάρκο;

Πώς το είπες, Ντάρκο;

Την επόμενη σεζόν θα αποδώσει στο 100% ο Φέισα, λόγω της μακρόχρονης αποχής του από τους αγωνιστικούς χώρους λόγω τραυματισμού, υποστηρίζει ο Κοβάσεβιτς...

Ο Σέρβος σκάουτερ της ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε πρόσφατα τη συγκεκριμένη κουβέντα με ανθρώπους του συλλόγου, γεγονός που θορύβησε κάποιους στο Λιμάνι. Από την άποψη ότι οι ερυθρόλευκοι ναι μεν δεν θέλουν να ζορίσουν τον παίκτη και να του δημιουργήσουν πρόβλημα, αλλά ποντάρουν πάνω του για φέτος.

Μετά από εισήγηση του Ντάρκο, που γνώριζε το πρόβλημα που είχε ο Φέισα, ολοκληρώθηκε η μεταγραφή... Το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού, βέβαια, είχε αναλάβει την ευθύνη για να προχωρήσει η μεταγραφή, αλλά ούτε εκεί μπορεί να αναζητήσει κανείς ευθύνες αν χρειαστεί, καθώς έχει αντικατασταθεί ο επικεφαλής.

Όχι ότι Σέρβος χαφ δεν θα μπορέσει να παίξει φέτος και, γιατί όχι, να διακριθεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Το γεγονός, όμως, ότι ο Κοβάσεβιτς επέλεξε τη συγκεκριμένη στιγμή για να εκφράσει την άποψη ότι από την επόμενη σεζόν θα είναι στο 100% έτοιμος ο Φέισα, δημιουργεί κάποιες απορίες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags