Facebook Pixel Τζίγγερ, πάρε παίκτες
| 2011-08-03 11:09:00

Τζίγγερ, πάρε παίκτες

Τζίγγερ, πάρε παίκτες

Ο Παναθηναϊκός έριξε αισθητά τον πήχη στη φετινή περίοδο, αλλά ο αποκλεισμός από μια μέτρια ευρωπαϊκή ομάδα, την Οντένσε, και μάλιστα με ήττα στο ΟΑΚΑ με τέσσερα γκολ παθητικό είναι ένας διασυρμός, ένα σοκ.

Γράφει ο Σάββας Λιβάνιος...

Είναι μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις... Τα πράγματα στο «τριφύλλι» είναι απλά. Εως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου απομένουν τέσσερις εβδομάδες και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ως μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ πρέπει να βάλει λεφτά για να αποκτηθούν παίκτες κλάσης σε όλες τις γραμμές. Χωρίς ποιοτικές προσθήκες η απόδοση του Παναθηναϊκού θα είναι και φέτος προβληματική όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και στο πρωτάθλημα.

Οι «πράσινοι» δεν μπορεί να στηρίζονται μόνο στις εξάρσεις του Σεμπαστιάν Λέτο ή στις εμπνεύσεις του Κώστα Κατσουράνη. Αυτές δεν θα είναι αρκετές να του δώσουν τη νίκη ούτε στα παιχνίδια με τον νεοφώτιστο στη Super League Παναιτωλικό.

Σοβαρά λάθη έκανε και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τον αποκλεισμό από την Οντένσε, καθώς η δευτεραθλήτρια Δανίας δεν έχει καλύτερους παίκτες από τον Παναθηναϊκό.

Δύο στα δύο για τον Αλέξανδρο Τζόρβα! Ο διεθνής τερματοφύλακας είχε ευθύνη για την ισοφάριση της Οντένσε στο πρώτο παιχνίδι, ενώ και χθες δεν αντέδρασε σωστά στο 0-1. Εχει πρόβλημα στις εξόδους κι αυτό κόστισε ακριβά στον Παναθηναϊκό.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags