Facebook Pixel «Θα ερχόταν στον Ολυμπιακό ο Ντιαρά»
| 2011-08-05 10:29:00

«Θα ερχόταν στον Ολυμπιακό ο Ντιαρά»

«Θα ερχόταν στον Ολυμπιακό ο Ντιαρά»

Στην Ελλάδα βρέθηκε ο μάνατζερ του Μαχαμαντού Ντιαρά, Φρέντρικ Γκέρα, και τόνισε ότι ο 30χρονος αμυντικός μέσος, που πρόσφατα αγωνίστηκε στη Ρεάλ και τη Μονακό, δεν θα είχε πρόβλημα να έρθει στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού.

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν «πέσει» στο μεταγραφικό τραπέζι του Ολυμπιακού είναι αυτό του Μαχαμαντού Ντιαρά. Ο 30χρονος πλέον διεθνής αμυντικός μέσος από το Μάλι, αγωνίστηκε για μία τετραετία στη Λιόν και άλλα πέντε χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης, μέχρι να δοθεί δανεικός το τελευταίο εξάμηνο στη Μονακό.

Ο μάνατζέρ του βρέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες στην Ελλάδα, και υπήρχε το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε πρόταση του Ντιαρά – που είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τον ΟΦΗ – στους ανθρώπους της πειραϊκής ΠΑΕ.

Το KatiMagiko.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον Γάλλο μάνατζερ του Ντιαρά, Φρέντρικ Γκέρα, ο οποίος σχολίασε ότι δεν υπήρξε επαφή με τον Ολυμπιακό, αλλά επισήμανε ότι ο παίκτης δεν θα είχε πρόβλημα να έρθει στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ατζέντης του Ντιαρά στο KatiMagiko.gr:

Είναι αλήθεια ότι βρεθήκατε στην Ελλάδα;

«Ναι, όντως ήμουν στην Ελλάδα. Τώρα έχω επιστρέψει. Είχα κάποιες συνομιλίες για να τακτοποιήσω ένα θέμα με την αποχώρηση του Σίντνεϊ Γκοβού από τον Παναθηναϊκό. Δεν μίλησα όμως με κάποια άλλη ομάδα, για μεταγραφή παίκτη.

Με τον Ολυμπιακό υπήρξε κάποια επαφή για τον Ντιαρά; Ο παίκτης έχει προταθεί;

«Δεν υπήρξε κάποια επαφή, οπότε δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο σε αυτό. Αν με έπαιρνε κάποιος τηλέφωνο τότε θα άλλαζε το θέμα, αλλά όχι δεν υπήρξε κάτι άλλο».

Θα μπορούσε να έρθει στην Ελλάδα ο Ντιαρά; Θα τον ενδιέφερε αυτή η προοπτική;

«Είναι λιγάκι υποθετικό. Αν με ρωτάγατε αν τον θέλει η Μάντσεστερ πάλι δεν θα ήξερα τι να πω. Δεν τον έχω ρωτήσει για κάτι που ακόμα δεν έχει πραγματική βάση. Ξαναλέω πως αν με έπαιρναν τηλέφωνο θα συζητάγαμε».

Όμως, άλλο Ολυμπιακός και άλλο... Μάντσεστερ. Ίσως, να μην επιθυμεί να έρθει στην Ελλάδα...

«Όχι, όχι, σε καμία περίπτωση δεν θα σνόμπαρε το ελληνικό πρωτάθλημα. Άλλωστε έχει παίξει στον ΟΦΗ πριν δέκα χρόνια. Δεν θα υπήρχε πρόβλημα στο να έρθει αλλά δεν θα μπορούσε να πει κάτι άλλο από τη στιγμή που δεν έχει πρόταση».

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags