Facebook Pixel Κοέν για αντί Σιμάο
| 2011-08-06 07:53:00

Κοέν για αντί Σιμάο

Κοέν για αντί Σιμάο

Μπορεί να μην υπήρξε συμφωνία μεταξύ Παναθηναϊκού και Καρπάτι για τον Σιμάο, όμως οι «πράσινοι» έχουν βρει τον αντικαταστάτη του Μοζαμβικανού στο πρόσωπο του Κοέν.
 

Η πρόταση της Καρπάτι για τον Σιμάο Μάτε Τζούνιορ δεν ικανοποίησε τον Παναθηναϊκό και γι΄ αυτό τα πράγματα παραμένουν στάσιμα όσο αφορά την περίπτωση του Μοζαμβικανού μέσου. Ωστόσο, στο Τριφύλλι έχουν βρει, σύμφωνα με τους Ισραηλινούς, έχουν βρει ήδη τον αντικαταστάτη του Σιμάο σε περίπτωση που αυτός φύγει από την Ελλάδα.

Ο «εκλεκτός» είναι ο Ταμίρ Κοέν ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μπόλτον και φέρεται να τα έχει βρει με τον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα να μην έχει απαντήσει στην πρόταση της Μακάμπι Νετάνια του για συμβόλαιο 250.000 ευρώ. «Περιμένω τον Παναθηναϊκό και έχω καλύτερη προσφορά», είπε στους συμπατριώτες του ο Ισραηλινός μέσος.

Ο Κοέν ξεκίνησε την καριέρα του στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Μακάμπι Νετάνια, από εκεί μετακόμισε στην Αγγλία για λογαριασμό της Μπόλτον. Την χρονιά που πέρασε είχε 11 συμμετοχές και ένα γκολ, ενώ είναι και διεθνής με την Εθνική του ομάδα.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags