Facebook Pixel «Δεν θα ανησυχώ να βγω από το σπίτι!»
| 2011-08-07 11:42:00

«Δεν θα ανησυχώ να βγω από το σπίτι!»

«Δεν θα ανησυχώ να βγω από το σπίτι!»

Τους λόγους που επέλεξε να φορέσει τη φανέλα του Πανιωνίου εξήγησε ο Τζον Ντίμπλερ, ξεκαθαρίζοντας πως τα χρήματα δεν έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην απόφασή του.

Ο Αμερικανός, απόφοιτος του Οχάιο Στέιτ, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «The Colombus Dispatch» και μίλησε:

Για τη μεταγραφή του στον Πανιώνιο: «Συμφώνησα για ένα χρόνο. Το λοκ άουτ έφερε αναπροσαρμογή στα σχέδιά μου. Σίγουρα, θα επωφεληθώ από την παρουσία μου στον Πανιώνιο. Στο Πόρτλαντ (σ.σ. επιλέχθηκε από τους Μπλέιζερς στο νούμερο 51 του φετινού ντραφτ) θα είναι καταπληκτικά και σίγουρα θα ήθελαν το καλύτερο για εμένα».

Για το πώς επέλεξε να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Ήθελα να παίξω σε ένα πρωτάθλημα που θα είναι πραγματικά καλό. Τα χρήματα δεν ήταν το παν για εμένα. Ήθελα μόνο να παίξω σε ένα καλό πρωτάθλημα, με καλές ομάδες και ισχυρό ανταγωνισμό, ώστε να μπορώ να γίνω καλύτερος».

Για την Ελλάδα: «Ήθελα να πάω σε μια όμορφη χώρα, που να μπορώ να κάνω πράγματα μαζί με τη σύζυγό μου. Υπάρχουν πολλά ωραία μέρη, ωστόσο δεν θέλαμε να πάμε σε μια χώρα που θα ανησυχούσαμε κάθε φορά που θα βγαίναμε από το σπίτι».

Για τις προτάσεις που είχε: «Ενδιαφέρθηκαν αρκετές ομάδες για την απόκτησή μου. Ήθελα να βρω ένα σύλλογο που να μου ταιριάζει, να παίζει σε υψηλό επίπεδο και να έχω πρωταγωνιστικό ρόλο, όχι να είμαι ρολίστας».

Για τους οικονομικούς όρους του συμβολαίου του δεν θέλησε να μιλήσει ο ίδιος, αλλά τοποθετήθηκε ο μάνατζέρ του, Λανς Γιανγκ: «Έχουμε βάλει όρους που μας προστατεύουν σε βασικούς τομείς. Η αξία του Ντίμπλερ ξεπερνάει τα 100.000 ευρώ. Οι περισσότεροι ρούκι, στην πρώτη χρονιά τους στην Ευρώπη, παίρνουν 100-120.000 ευρώ. Εμείς θέλαμε να είμαστε σίγουροι πως θα πάρουμε περισσότερα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags