Facebook Pixel «Η Τούμπα θα κάνει τη διαφορά»
Ποδόσφαιρο
| 2011-08-07 11:48:00

«Η Τούμπα θα κάνει τη διαφορά»

«Η Τούμπα θα κάνει τη διαφορά»

Ο Όλεγκ Προτάσοφ μίλησε για τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με την Καρπάτι Λβιβ στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, τονίζοντας πως "δεν υπάρχει καμία σχέση στην ατμόσφαιρα που δημιουργείται στα δύο γήπεδα, της Καρπάτι και του ΠΑΟΚ".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στα "ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ":

«Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να προσέξει και να μην ξεγελαστεί από το όνομα της Καρπάτι. Πρόκειται για μια καλή ομάδα, η οποία διακρίνεται για την ταχύτητα στο παιχνίδι της, αλλά και για το γεγονός ότι οι παίκτες της πρεσάρουν ψηλά στον αγωνιστικό χώρο», τόνισε αρχικά ο Προτάσοφ και συμπλήρωσε: Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν και τίποτα δε θα πρέπει να μας προκαλέσει έκπληξη. Περισσότερα για την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται αυτήν τη στιγμή η Καρπάτι, θα μπορούμε να πούμε μετά το ματς με τη Ντιναμό Κιέβου».

Επίσης ο Όλεγκ Προτάσοφ μίλησε για το «κλειδί» της επιτυχίας για τον ΠΑΟΚ: «Δεν υπάρχει καμία σχέση στην ατμόσφαιρα που δημιουργείται στα δύο γήπεδα, της Καρπάτι και του ΠΑΟΚ. Οι κερκίδες στο γήπεδο της Καρπάτι βρίσκονται μακριά από τον αγωνιστικό χώρο, αφού μεσολαβούν κι οι διάδρομοι του στίβου. Επιπλέον, οι Ουκρανοί φίλαθλοι δεν ασκούν την πίεση στον εκάστοτε αντίπαλο της ομάδας τους, την οποία μπορούν και μεταφέρουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στη φιλοξενούμενη ομάδα».

Πηγή: paok24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags