Facebook Pixel "Πραγματικό μηχανάκι o Γκαργκάνο!"
| 2011-08-07 14:39:00

"Πραγματικό μηχανάκι o Γκαργκάνο!"

"Πραγματικό μηχανάκι o Γκαργκάνο!"

Σπουδαία επιλογή ο Βάλτερ Γκαργκάνο για τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Ουρουγουανό παλιό άσο των "ερυθρόλευκων", Χόρχε Μπάριος.

«Το ξέρω και εγώ. Το έχω ακούσει ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Γκαργκάνο. Είναι σπουδαίος παίκτης και έχει όλα τα προσόντα να κάνει μεγάλη καριέρα. Νομίζω ότι είναι ιδανική περίπτωση για τον Ολυμπιακό και για τη θέση του αμυντικού χαφ», δήλωσε ο Μπάριος στην εφημερίδα Exedra Sports, προσθέτοντας:

«Είναι ο ιδανικός παίκτης για τη θέση στον άξονα, ένα πραγματικό "μηχανάκι". Μπορεί να βοηθήσει και στον ανασταλτικό τομέα, άλλα και στον οργανωτικό, γιατί είναι τεχνίτης και με φαντασία στο παιχνίδι του. Θα τον πρότεινα με κλειστά μάτια στον Ολυμπιακό για να τον πάρουν. Θα είναι μια πολύ καλή προσθήκη. Άλλωστε παίζει και στη Νάπολι και έχει εμπειρίες από την Ευρώπη. Και στα παιχνίδια του Copa América που τον είδα, είχε καλές παρουσίες, αλλά παίζει στην ίδια θέση με τον Ρίος, γι' αυτό και δεν είναι πάντα βασικός. Και ο Ρίος είναι εξαιρετική περίπτωση και είχα ακούσει ότι είχε ενδιαφερθεί ο Ολυμπιακός πέρυσι τέτοια εποχή».

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Νομίζω ότι αυτοί οι παίκτες ταιριάζουν στον Ολυμπιακό γιατί εκτός από ποιότητα έχουν και δυναμική. Αυτό το στοιχείο μετράει στο ελληνικό πρωτάθλημα, πολύ περισσότερο όταν παίζεις στους ερυθρόλευκους, που οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. Νομίζω ότι είναι ο ιδανικός παίκτης και αυτός που μπορεί να κάνει τη διαφορά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags