Facebook Pixel Ξύλο και... πάτος για Καρπάτι!
Ποδόσφαιρο
| 2011-08-07 22:19:00

Ξύλο και... πάτος για Καρπάτι!

Ξύλο και... πάτος για Καρπάτι!

Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας η Καρπάτι μετά την ήττα 2-0 στο Κίεβο από τη Ντιναμό.

«Χλωμή» επιθετικά, προβλήματα στην άμυνα για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ που έχει μόλις ένα βαθμό στο πρωτάθλημα. Ξύλο ανάμεσα σε οπαδούς και ασφάλεια!


Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής η Καρπάτι, η οποία γνώρισε την ήττα 2-0 από την Ντιναμό Κιέβου. Αυτή ήταν η τέταρτη ήττα για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ, η οποία έχει μόλις μια ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα. Για ακόμα ένα ματς είχε χτυπητές αδυναμίες στην άμυνα, ενώ και δημιουργικά δεν... έλεγε πολλά, με τη Ντιναμό να έχει ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Μετά από ένα καλό πρώτο 20λεπτο, η Καρπάτι έχασε ρυθμό, έκανε πολλά λάθη και ο γκολκίπερ, Τλούμακ φρόντισε να κάνει... δώρο στην Ντιναμό. Στο σουτ του Ποπόφ στο 33' ο Ουκρανός πορτιέρο έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του ο Σεφτσένκο από κοντά άνοιξε το σκορ.
Πολύ καλή στην επανάληψη η Ντιναμό κατάφερε στο 55' να... καθαρίσει το ματς, αφού ο Βουκόγιεβιτς με σουτ διαμόρφωσε το 2-0. Ένα σουτ του Λούκας στο 79' και ένα του Κραβτσένκο στο 87' ήταν αυτά που παρουσίασε η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο β' μέρος.
Καρπάτι: Τλούμακ, Ζενόφ (59' Πατσέκο), Πέρεζ, Μαρκέθ (59' Χόλοντιουκ 59), Μάρτινιουκ, Μιλόσεβιτς, Οσίπκο, Λούκας, Τκάτσουκ (76' Κραβτσένκο), Φεντέτσκι, Κουμπόντιακ.

Ξύλο για... πανό!

Το τεταμένο κλίμα στην Ουκρανία και οι συλλήψεις μελών της πρώην κυβέρνησης είχε και... συνέπειες στο γήπεδο, με τους οπαδούς της Καρπάτι να στέλνουν στο νοσοκομείο άνδρες της ασφάλειας που πήγαν να κατεβάσουν πανό με πολιτικό περιεχόμενο. Η αστυνομία πάντως φέρεται να είχε... εμποδίσει την εκδρομή οπαδών της Καρπάτι στο Κίεβο λόγω ανησυχίας για επεισόδια, ωστόσο την τελευταία στιγμή έκανε πίσω.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags