Facebook Pixel Προ-ετοιμασία και… κότες!
| 2011-08-08 07:47:00

Προ-ετοιμασία και… κότες!

Προ-ετοιμασία και… κότες!

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης στο blog του γράφει για την εικόνα του ΑΡΗ στο φιλικό με την Λάτσιο και το τι μπορεί να περιμένει κανείς από την φετινή ομάδα.
 

Ο ΑΡΗΣ ηττήθηκε με 2-0 εκτός έδρας από την Λάτσιο και είναι αλήθεια ότι μετά το τέλος του αγώνα κανείς δεν ήταν ευχαριστημένος. Θα σημειώσει κάποιος είναι δυνατόν να χάνεις και να είσαι ικανοποιημένος. ΠΟΤΕ. Στην συγκεκριμένη όμως περίπτωση η στεναχώρια των ποδοσφαιριστών κυρίως είχε να κάνει με την εμφάνιση.

Ο ΑΡΗΣ κατά διαστήματα κόντρα στην Λάτσιο ήταν καλός, αλλά επίσης σε ορισμένα σημεία του αγώνα θύμιζε… Παραλίμνι. Σίγουρα δικαιούταν τουλάχιστον ένα γκολ στον αγώνα κόντρα στους Λατσιάλι, αλλά την ίδια στιγμή άνετα θα μπορούσε να είχε δεχθεί κι άλλο με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Σισέ. Σίγουρα ο ΑΡΗΣ μπορούσε να είναι καλύτερος…

Ο Σάκης Τσιώλης μετά το τέλος του αγώνα σημείωσε μία παράμετρο που για πολλούς είναι ψιλά γράμματα, αλλά ίσως να είναι στην πραγματικότητα και… όλα τα λεφτά. Μετά από ένα μήνα προετοιμασίας σε Καρπενήσι και εξωτερικό είναι φυσιολογικό οι ποδοσφαιριστές πέρα από βαριά πόδια να έχουν και την νοητική κούραση που οδηγεί σε λάθη όπως αυτά που έφεραν το πρώτο γκολ της Λάτσιο.

Ο ΑΡΗΣ «πονά» σε συγκεκριμένα πράγματα και ήδη ο… γιατρός έχει δώσει την διάγνωση. Καταρχήν δουλειά και βελτίωση πάνω στις αδυναμίες και σε δεύτερο βαθμό ενίσχυση σε θέσεις όπου η ομάδα δείχνει να πονά περισσότερο. Μην ρωτήσει πάλι κάποιος που ακριβώς πονάει ο ΑΡΗΣ αυτή την περίοδο. Αυτό που θα σημειώσω είναι ότι στις θέσεις που πονάει θα αποκτηθούν ποδοσφαιριστές και μάλιστα ικανότατοι.

Διαβάστε ολόκληρο το σχόλιο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags