Facebook Pixel "Δεν πα' να βρέχει και να χιονίζει... "
| 2011-08-08 11:00:00

"Δεν πα' να βρέχει και να χιονίζει... "

"Δεν πα' να βρέχει και να χιονίζει... "

Μήπως ακούει Στέλιο Διονυσίου ο Ρόμενταλ και παίρνει ιδέες; Από τον Ολυμπιακό τον έχουν ενημερώσει εδώ και πολύ καιρό να ψάξει και να βρει ομάδα, αλλά ο Δανός δεν... χαμπαριάζει!

Ο σκύλος έχει ξαναγράψει πως οι Σκανδιναβοί προσέχουν όταν βάζουν την υπογραφή τους σε συμβόλαια και το ίδιο περιμένουν και από εκείνους με τους οποίους συνεργάζονται.

Δηλαδή, όταν ο Ρόμενταλ υπέγραφε συμβόλαιο δύο ετών με τους Πειραιώτες, με συγκεκριμένες αποδοχές, είχε στο μυαλό του πως θα μείνει δύο χρόνια στο Λιμάνι και θα πάρει τα χρήματα που συμφώνησε. Καλώς ή κακώς αυτή ήταν η συμφωνία και αυτή περίμενε να γίνει πράξη.

Από την άλλη, όμως, όταν ο προπονητής σου δείχνει όλη την περασμένη σεζόν πως δεν σε υπολογίζει και από τις αρχές του καλοκαιριού έχεις ενημερωθεί για να βρεις ομάδα, κάπου δεν έχεις και δικαιολογία. Γιατί ο Ρόμενταλ δεν έχει δείξει κανένα ενδιαφέρον για να αποχωρήσει. Δεν είναι λίγοι εκείνοι, άλλωστε, στην πλατεία Αλεξάνδρας που λένε πως τη νέα σεζόν θα την περάσει στις εξέδρες του "Γ. Καραϊσκάκης", αλλά θα τον ζεσταίνουν μερικές 100άδες χιλιάδες ευρώ στον λογαριασμό του...

Το γεγονός, πάντως, ότι περνούν οι μέρες και ο παίκτης δεν δείχνει τη διάθεση ούτε καν να ψάξει για ομάδα, καθώς δεν υπάρχει καμία απολύτως εξέλιξη γύρω από το θέμα, έχει προκαλέσει και εκνευρισμό στο Λιμάνι. Ας το έχει και αυτό υπόψη του ο Δανός...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags