Facebook Pixel Του βγάζουν και τα εισιτήρια!
| 2011-08-10 14:10:00

Του βγάζουν και τα εισιτήρια!

Του βγάζουν και τα εισιτήρια!

Οι Γερμανοί γράφουν ότι η Κολωνία ενδιαφέρεται έντονα για τον Νίκο Σπυρόπουλο και πως ετοιμάζει πρόταση 1,5 εκ. ευρώ! Υπάρχει περίπτωση να αρνηθούν οι "πράσινοι" τέτοια προσφορά;

Μόλις το πρωί γράφαμε ότι μέχρι και στη Μακάμπι πήραν χαμπάρι ότι ο Παναθηναϊκός ...μπάζει από αριστερά. Και σημειώναμε ότι αν οι "πράσινοι" είχαν χρήματα θα είχαν αντικαταστήσει ήδη τον Νίκο Σπυρόπουλο, μετά από εισήγηση του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Πριν από λίγο, λοιπόν, "έσκασε" η είδηση ότι ο διεθνής μπακ είναι στο "στόχαστρο" της Κολωνίας. Και, μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα "pretoria.diplo.de", η γερμανική ομάδα ετοιμάζει πρόταση για την απόκτηση του Σπυρόπουλου ύψους 1,5 εκ. ευρώ!

Βεβαίως, αν "σκάσει" μια τέτοια πρόταση στους "πράσινους" πολύ δύσκολα θα αρνηθούν καθώς και ζεστό χρήμα θα μπει στα ταμεία και θα αποκτήσουν τη δυνατότητα αντικατάστασης ενός ποδοσφαιριστή με συνεχή πτωτική πορεία τα τελευταία χρόνια.

Πάντως, από τα λόγια μέχρι την πράξη απέχουμε συνήθως πολύ. Γι' αυτό καλύτερα να περιμένουμε και τις επίσημες προτάσεις. Κορόιδα είναι Γερμανοί;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags