Facebook Pixel "Να με πειράζει που με έδιωξαν, γιατί;"
| 2011-08-11 11:02:00

"Να με πειράζει που με έδιωξαν, γιατί;"

"Να με πειράζει που με έδιωξαν, γιατί;"

Ο Ανδρέας Νινιάδης καταλαβαίνει απόλυτα γιατί αποφασίσθηκε η αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό ύστερα από 16 χρόνια και ξεκαθάρισε πως δεν αισθάνεται πικρία. "Ήρθε νέα διοίκηση, κάποιοι καινούργιοι άνθρωποι, και είναι λογικό να θέλουν αλλαγές", δήλωσε.

"Να με πειράξει που με έδιωξαν; Γιατί; Κατ΄αρχάς να σου πω ότι δεν μπορεί κάποιος να δουλεύει για πάντα στον Ολυμπιακό. Ήρθε νέα διοίκηση, κάποιοι καινούργιοι άνθρωποι, και είναι λογικό να θέλουν αλλαγές. Δηλαδή τι; Θα πρέπει να βγαίνω και να κατηγορώ ή να βγάζω από μέσα μου πίκρα; Ποτέ δεν θα το έκανα αυτό γιατί δεν είναι του χαρακτήρα μου", είπε αρχικά στην εφημερίδα "Εξέδρα" και πρόσθεσε:

"Ήρθα στον Ολυμπιακό ως ποδοσφαιριστής το 1996 και απο τότε η ζωή μου άλλαξε σε μεγάλο βαθμό. Ο σύλλογος μου πρόσφερε πολλά. Έζησα μεγάλες στιγμές, αξέχαστες στιγμές Και τώρα έρχονται και μου λένε ότι θέλουν να τελειώσει η συνεργασία μας. Έτσι είναι τα πράγματα, έτσι είναι η ζωή. Εγώ θα λέω πάντα ευχαριστώ στον Ολυμπιακό για τα όσα μου πρόσφερε και ως ποδοσφαιριστή αλλά και στις θέσεις που είχα στην ομάδα κατά καιρούς".

"Εγώ νομίζω ότι στα διάφορα πόστα που ήμουν τα τελευταία χρόνια έκανα πάντα ό,τι έπρεπε να δούλευα με συνέπεια και με μεράκι. Γι΄αυτό λέω ότι αγαπάω τον Ολυμπιακό και το ποδόσφαιρο. Και αυτό θα συνεχίσω να το λέω. Αγαπάω αυτόν τον σύλλογο και το ποδόσφαιρο και θα είμαι πάντα κοντά. Δεν τελειώνουν όλα με ένα 'δεν σε θελουμε πλέον' ή 'δεν μας κάνεις'", κατέληξε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags