Facebook Pixel "Είναι μαγκιά να παίρνεις Κύπελλο με την ΑΕΛ"
| 2011-08-12 13:54:00

"Είναι μαγκιά να παίρνεις Κύπελλο με την ΑΕΛ"

"Είναι μαγκιά να παίρνεις Κύπελλο με την ΑΕΛ"

Με αυτή τη φράση η ΠΑΕ Λάρισα και ο Κώστας Πηλαδάκης αποχαιρετούν τον Νίκο Νταμπίζα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ αποχαιρετά τον επί εξαετία αρχηγό της, Νίκο Νταμπίζα, του εύχεται καλή επιτυχία στη μελλοντική του πορεία και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Ο Νίκος Νταμπίζας σφράγισε με την αγωνιστική του παρουσία και την ξεχωριστή του προσωπικότητα την σύγχρονη διαδρομή της ΑΕΛ, την οποία υπηρέτησε με συνέπεια καταγράφοντας συνολικά 178 επίσημες παρουσίες και 5 γκολ. Ως αρχηγός ήταν αυτός που πρώτος κράτησε στα χέρια του το τελευταίο τρόπαιο – το Κύπελλο του 2007 – που αποτελεί και την μεγαλύτερη επιτυχία ομάδας της περιφέρειας τα τελευταία 20 χρόνια".

Τον αρxηγό της Λάρισας αποχαιρέτησε και ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης: "Ακόμα ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ΑΕΛ έκλεισε, τουλάχιστον όσον αφορά στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Με το Νίκο περάσαμε έξι πολύ έντονα χρόνια. Μέσα από τις διαφωνίες μας δημιουργήθηκε μια σχέση αμοιβαίου σεβασμού και εκτίμησης. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ατάκα του που συμβολίζει την ξεχωριστή υπόσταση της ομάδας μας: Είναι μαγκιά να παίρνεις Κύπελλο με την ΑΕΛ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags