Facebook Pixel "Να μη γίνουν στο Λονδίνο οι Ολυμπιακοί"!
| 2011-08-12 21:23:00

"Να μη γίνουν στο Λονδίνο οι Ολυμπιακοί"!

"Να μη γίνουν στο Λονδίνο οι Ολυμπιακοί"!

Γερμανός βουλευτής ζήτησε να αφαιρεθούν από το Λονδίνο οι Ολυμπιακοί Αγώνες αν συνεχιστούν οι εκδηλώσεις βίας στη βρετανική πρωτεύουσα!

Οι Γερμανοί δείχνουν μια φορά ακόμη πόσο... αγαπούν τους Άγγλους. Βουλευτής του κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών πρότεινε την αφαίρεση της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων από το Λονδίνο εφόσον συνεχιστεί η βία στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας.

Ο Μάνουελ Χέφερλιν πρόσθεσε ότι μια γερμανική πόλη ή άλλη ευρωπαϊκή μπορεί να αναλάβει τη διοργάνωση. Μόλις πριν από λίγες μέρες η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή εξέφρασε την εμπιστοσύνη της στους διοργανωτές και στα μέτρα ασφαλείας που έχουν πάρει.

"Οι αγώνες δεν μπορούν να αλλάξουν (τόπο διεξαγωγής) από τη μια ημέρα στην άλλη. Αυτό που έχω να πω είναι ότι αν η κατάσταση παραμείνει ως έχει πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά να αλλάξουμε τον τόπο διεξαγωγής. Αν υπό φυσιολογικές συνθήκες χρειάζεσαι ένα τόσο μεγάλο αριθμό αστυνομικής δύναμης για να ελέγξεις τόση βία, τότε τι πρέπει να κάνεις την περίοδο των αγώνων όταν θα έχεις τόσους πολλούς επισκέπτες", τόνισε ο Χέφερλιν.

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags