Facebook Pixel "Πάρτε τον σίγουρα, δεν θα χάσετε!"
| 2011-08-13 11:08:00

"Πάρτε τον σίγουρα, δεν θα χάσετε!"

"Πάρτε τον σίγουρα, δεν θα χάσετε!"

Ανεπιφύλαχτα προτείνει στον Παναθηναϊκό την απόκτηση του υπό δοκιμή Σαντιάγκο Ντίαζ, ο παλαίμαχος Αργεντινός Χουάν Χοσέ Μπορέλι.

"Αξίζει να τον πάρει στα σίγουρα. Δεν θα χάσει", ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του στην εφημερίδα "Πράσινη" και πρόσθεσε: "Είναι πολύ καλός παίκτης. Ήμουν προπονητής του στη Ρίβερ Πλέιτ όταν ήταν 13 χρονών. Φαινόταν από τότε ότι θα γίνει πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Δούλεψε και έφτασε σε αξιόλογο επίπεδο".

"Είναι ένα από τα πολλά 'διαμάντια' που υπάρχουν εδώ στην Αργεντινή και είμαι σίγουρος ότι αν παίξει στον Παναθηναϊκό μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα. Μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις στη μεσαία γραμμή. Για μένα είναι καλύτερος ως αμυντικός χαφ ή κεντρικός μέσος. Αλλά μπορεί να παίξει και ως 'δεκάρι', αλλά και στα δεξιά του κέντρου. Είναι τεχνίτης, τρέχει πολύ και μαρκάρει καλά. Διαθέτει σπουδαία προσόντα και μπορεί να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο", συνέχισε.

"Προτείνω ανεπιφύλακτα την απόκτησή του! Το σημαντικότερο για μένα όμως είναι ότι είναι πολύ καλό παιδί. Έχει εξαιρετικό χαρακτήρα και ακούει τους προπονητές του. Ο Παναθηναϊκός έχει παράδοση με τους παίκτες από την Αργεντινή και μπορεί να βγει μια πολύ καλή μεταγραφή αν τελικά γίνει", κατέληξε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags