13/08/11 - 12:33

"Δεν είμαι διαμεσολαβητής του ΟΗΕ"

"Δεν είμαι διαμεσολαβητής του ΟΗΕ"
26.921views

Διευκρινήσεις σχετικά με την χθεσινή του απόφαση να παραιτηθεί από τον προεδρικό θώκο του Πανιωνίου έκανε ο Γεράσιμος Βεντούρης, με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Αναλυτικά:

"Εν συνεχεία της χθεσινής προφορικής υποβολής παραίτησης, θέλω να σας γνωρίσω και επισήμως ότι παραιτούμαι από την θέση του Προέδρου του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. καθώς και από μέλος αυτής.

Όταν τον Ιανουάριο του 2011 ανέλαβα την τύχη της ΠΑΕ ήταν σε μία στιγμή όπου δεν υπήρχε σχεδόν καμία προοπτική σωτηρίας της ομάδας. Με μεγάλες προσπάθειες καταφέραμε τόσον αγωνιστικά όσον και οικονομικά να ανταπεξέλθουμε επιτυχώς σε ένα σχεδόν καταδικασμένο αγώνα.

Μετά το τέλος του Πρωταθλήματος 2010/2011 όμως δυστυχώς αναλώθηκα συνεχώς σε ενέργειες 'πυρόσβεσης' εσωτερικών σχέσεων αντί να ασχολούμαι με το κτίσιμο της ομάδας σε συνεργασία με τον αξιολογότατο προπονητή, ο οποίος ήταν και μέγας πρωταγωνιστής στον αγώνα για την σωτηρία της ομάδας.

Στο διάστημα αυτό υπήρξαν οξείες προσωπικές αντιπαραθέσεις και αποφάσεις του Δ.Σ. οι οποίες αγνόησαν εισηγήσεις του προπονητού.

Επειδή θεωρώ ότι η ενασχόληση μου με καθήκοντα 'διαμεσολαβητή του ΟΗΕ' ούτε είναι κάτι το οποίο με ικανοποιεί, ούτε είναι κάτι στο οποίο διαθέτω ιδιαίτερο ταλέντο ούτε θεωρώ ότι είναι εποικοδομητικό για τον Σύλλογο, αναγκάζομαι να παραιτηθώ από το Δ.Σ, της ΠΑΕ.

Λεπτομέρειες θα αναφέρω σε προσεχές Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, ο οποίος ως μεγαλομέτοχος με πλέον του 75% των μετοχών, θα κληθεί να αποφασίσει τα περαιτέρω.

Γεράσιμος Δ. Βεντούρης".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ