Facebook Pixel «Ωφελημένος στον Παναθηναϊκό»
| 2011-08-14 09:38:00

«Ωφελημένος στον Παναθηναϊκό»

«Ωφελημένος στον Παναθηναϊκό»

Η ενδεχόμενη μεταγραφή του Μαρκίφ Μόρις στον Παναθηναϊκό θα κάνει καλό στον ίδιο και στην καριέρα του, όπως υποστηρίζουν οι συμπατριώτες του μιας και το αμερικανικό πρωτάθλημα βρίσκεται στον αέρα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας brightsideofthesun.com, η οποία ασχολείται με τους Φοίνιξ Σανς που έχουν τα δικαιώματα του παίκτη στο ΝΒΑ, αν ο 21χρονος άσος επιλέξει να συνεχίσει στους πρωταθλητές Ελλάδας, μόνο καλό θα του κάνει.

«Κάθε παίκτης είναι μια διαφορετική ιστορία. Για παράδειγμα ο Στιβ Νας δεν θα βελτιωνόταν εάν πήγαινε να παίξει στην Ευρώπη. Ο Μαρκίφ Μόρις, όμως, είναι άλλη ιστορία. Είναι 21 ετών κι έχει τα καλύτερα μπροστά του. Λόγω του λοκ άουτ αναγκάζεται να χάσει τη συμμετοχή του σε σάμερ λιγκ, τρέινινγκ καμπ, αγώνες της πρι σίζον και φυσικά χρήματα.

Τα αξίζει όλα αυτά ο Μαρκίφ. Παρ’ όλα αυτά θα βγει ωφελημένος, όπως και οι Σανς, αν πάει για εκπαίδευση στην Αθήνα, στο φημισμένο Παναθηναϊκό, που έχει προπονητή το Ζέλικο Ομπράντοβιτς των οκτώ ευρωπαϊκών τίτλων», αναφέρει το δημοσίευμα.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags