Facebook Pixel «Παναθηναϊκάρα, όχι Παναθηναϊκάκι!»
| 2011-08-14 11:48:00

«Παναθηναϊκάρα, όχι Παναθηναϊκάκι!»

«Παναθηναϊκάρα, όχι Παναθηναϊκάκι!»

Για την προσπάθεια που θα γίνει για να μείνει ο Παναθηναϊκός ανταγωνιστικός σε όλα τα τμήματα, μίλησε ο γενικός αρχηγός του Ερασιτέχνη Πανίκος Χρυσοστόμου.

Με δηλώσεις του σε αθλητική εφημερίδα, ο γενικός αρχηγός του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Πανίκος Χρυσοστόμου, τονίζει πως η νέα διοίκηση θα κάνει τα πάντα για να είναι ανταγωνιστικός ο σύλλογος σε όλα τα τμήματα.

«Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει πτωχεύσει, η υπερηφάνεια του όμως θα μείνει όρθια. Είναι δύσκολοι οι καιροί, αλλά αγωνιστικά δεν είναι απαισιόδοξα τα μηνύματα. Με τις επαφές που είχα μέχρι τώρα με πέντε-έξι τμήματα θέλω να βεβαιώσω τον κόσμο του Παναθηναϊκού ότι θα σταθούμε επάξια στα Πρωταθλήματα της περιόδου 2011-2012», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η σιωπή αυτή τη στιγμή αποδεικνύεται χρυσός. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ας μας έχει εμπιστοσύνη, θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά. Τον Παναθηναϊκό τον θέλουμε Παναθηναϊκάρα, όχι Παναθηναϊκάκι. Μην εκπλαγείτε αν δείτε χορηγούς και στα άλλα ομαδικά τμήματα. Τέλος, θέλω να τονίσω ότι επιφυλάσσουμε εκπλήξεις τόσο στο στίβο, όσο και στην κολύμβηση».

Πηγή: leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags