Facebook Pixel «Τρελαμένος» ο Σαντιάγκο!
| 2011-08-14 15:06:00

«Τρελαμένος» ο Σαντιάγκο!

«Τρελαμένος» ο Σαντιάγκο!

Αν ήταν αποκλειστικά στο χέρι του, τότε σίγουρα δεν θα έφευγε με τίποτα από τον Παναθηναϊκό ο 18χρονος Αργεντινός που δοκιμάζεται!

Πάρα πολύ χαρούμενος είναι ο Ιβαν Σαντιάγκο Ντίαζ που βρίσκεται στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός ταλαντούχος άσος, αυτές τις μέρες μένει μαζί με τον μάνατζερ του στη χώρα μας και περιμένει να μάθει αν θα μείνει στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Leoforos.gr, ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής μιλάει στο περιβάλλον του με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό, την Παιανία, την Ελλάδα και γενικά τους ανθρώπους στην ομάδα. «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον Παναθηναϊκό. Είναι μεγάλο κλαμπ, από τα πιο γνωστά στην Ευρώπη και θέλω να μείνω εδώ. Η Ελλάδα είναι υπέροχη χώρα και δεν έχω πρόβλημα να ζήσω εδώ», λέει στις επικοινωνίες που έχει με τους κοντινούς του ανθρώπους ο Σαντιάγκο Ντίαζ.

Ωστόσο, το θέμα όπως σας έχουμε πει δεν είναι μόνο στο χέρι το δικό του και του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» έχουν μείνει ευχαριστημένοι από τον 18χρονο Αργεντινό και θέλουν να τον κάνουν δικό τους. Η υπόθεση όμως, όπως έχουμε ξαναγράψει, κολλάει στη Ρίβερ η οποία δεν θα αφήσει να χαθεί έτσι ο παίκτης. Οπότε από την Τρίτη, αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και το θέμα ίσως και μέσα στην επόμενη εβδομάδα να έχει οριστική, είτε θετική είτε αρνητική, κατάληξη.

Στα θετικά είναι η θέληση του ίδιου του ποδοσφαιριστή να μείνει στον Παναθηναϊκό, κάτι που ίσως τελικά να γύρη την πλάστιγγα υπέρ του «τριφυλλιού» και να ξεπεραστούν όλες οι δυσκολίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

Πηγή: leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags