Facebook Pixel Κάλα κρασιά!
| 2011-08-15 11:15:00

Κάλα κρασιά!

Κάλα κρασιά!

Αυτό θα πει μεταγραφικός προγραμματισμός στην ΑΕΚ! Ο Χιμένεθ σκέφτεται, λέει, να πάρει σέντερ μπακ, επειδή δεν μπορεί να αποκτήσει αμυντικό χαφ. Να 'ναι καλά ο …Κάλα, δηλαδή!

Η ΑΕΚ θέλει επειγόντως αμυντικό χαφ, αλλά όπως διαβάζουμε στα ρεπορτάζ ο Μανόλο Χιμένεθ κοιτάει και για στόπερ (ακούστηκε το όνομα του Αρμάντο της Μπαρτσελόνα).

Και το σκεπτικό του Ισπανού έχει ως εξής: επειδή βλέπει ότι η ομάδα δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσει τον αμυντικό χαφ που θα αντικαταστήσει επάξια το κενό του Ντιόπ, γι’ αυτό κοιτάζει μήπως αποκτήσει με τα ίδια χρήματα έναν καλό σέντερ μπακ!

Αυτό συνεπάγεται, βέβαια, ταυτόχρονη προώθηση του Χουάν Κάλα στα αμυντικά χαφ! Πιάσε τ' αυγό και κούρευτο δηλαδή. Αλχημείες από τον Χιμένεθ, ο οποίος βλέπει ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να γίνει μια μεταγραφή της προκοπής και σκέφτεται εναλλακτικές λύσεις.

Πάντως, ο Κάλα μπορεί -υπό προϋποθέσεις- να αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή και ο Χιμένεθ τον είχε χρησιμοποιήσει σε κάποια παιχνίδια στη Σεβίλλη σε αυτή τη θέση. Αλλά το παλικάρι δεν είναι σε καμία περίπτωση "κόφτης"!

Οι σκέψεις αυτές του Χιμένεθ δείχνουν -αν μη τι άλλο- ότι δεν υπάρχει κανένας σοβαρός προγραμματισμός στην ΑΕΚ. Κι αν τελικά γίνουν πραγματικότητα θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι φέτος με αυτά που θα δούμε στην Ένωση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags