Facebook Pixel Πόσο ανύπαρκτοι μπορεί να είναι;
| 2011-08-15 14:45:00

Πόσο ανύπαρκτοι μπορεί να είναι;

Πόσο ανύπαρκτοι μπορεί να είναι;

Προσέξτε για τι μυαλά μιλάμε: Μαρκάνο πήρε ο ένας για κεντρικό αμυντικό και ευτυχώς που έχει Αβραάμ και Μέλμπεργκ για να βγάλει όλη τη σεζόν. Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Μπιάρσμιρ έχει ο άλλος και θα τα τρώει τρία τρία τα παστέλια.

Δέλλα που κλείνει όπου να 'ναι τα δεύτερα "άντα" και κάτι "αστείους" που τους κάνει πλάκα η ΑΕ Λεμεσσού και κάθε κυπριακή επίθεση έχει η ΑΕΚ.

Με λίγα λόγια, κάθε αξιόλογο ποδοσφαιριστή που κυκλοφορεί στην Ελλάδα, επιβάλλεται να τον "αρπάζουν". Το βρήκατε, στον Ντουγκλάο αναφερόμαστε. Αν η πληροφορία ότι κλείνει στη Μπράγκα αποδειχθεί βάσιμη και ο Βραζιλιάνος της Καβάλας καταλήξει στη φιναλίστ του ΟΥΕΦΑ θα φανεί για μια ακόμα φορά η "γύμνια" ή η βλακεία αν προτιμάτε των ελληνικών ομάδων που χάνουν τους καλούς παίκτες κάτω από τη μύτη τους.

Πόσοι είναι κάθε χρόνο αυτοί που ξεχωρίζουν στη Σούπερ Λίγκα; Δέκα; Δεκαπέντε; Παραπάνω δεν είναι. Αντί να τους πάρουν οι "μεγάλοι" αφού τους ξέρουν και αποδεδειγμένα είναι καλές περιπτώσεις, τους χάνουν τον ένα μετά τον άλλο. Ειδικά ο Ντουγκλάο θα μπορούσε να παίζει βασικός και στους τρεις του ΠΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags