Facebook Pixel "Με κλειστά μάτια στον Ολυμπιακό!"
| 2011-08-17 10:34:00

"Με κλειστά μάτια στον Ολυμπιακό!"

"Με κλειστά μάτια στον Ολυμπιακό!"

Ο παλαίμαχος Χιλιανός άσος του Ολυμπιακού, Φαμπιάν Εστάι γνωρίζει πολύ καλά τον μάνατζερ του Μάρκο Εστράδα και σε επικοινωνία που είχαν του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πειραϊκό σύλλογο...

Αναλυτικά, όσα είπε ο Εστάι στον «ΓΑΥΡΟ»:

Για τις ικανότητες του Εστράδα:

«Είναι μεγάλος, φανταστικός παίκτης. Διαθέτει ένα εξαιρετικό σουτ, παίζει πάντα κάθετα και ψάχνει τους συμπαίκτες του. Είναι δυνατός και, κυρίως, μπορεί να προσφέρει σε πολλές θέσεις. Αμυντικός αι κεντρικός χαφ, αλλά και αριστερά. Έχει αρετές για να είναι πολύ χρήσιμος σε άμυνα και επίθεση».

Για το αν θεωρεί τον μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού ολοκληρωμένο ποδοσφαιριστή:

«Αναμφίβολα. Είναι πάντα σημαντικό να έχεις έναν Μάρκο Εστράδα στην ομάδα σου, γιατί είναι αποτελεσματικός και συν τοις άλλοις σου προσφέρει διαφορετικές επιλογές μέσα στο παιχνίδι».

Για το παρατσούκλι «Μπέκαμ» που έχει ο Εστράδα:

«Κάποτε στη Χιλή τον φώναζαν «Μπέκαμ» λόγω της ακρίβειας στην πάσα και στις εκτελέσεις φάουλ και κόρνερ. Φαντάζει υπερβολικό, αλλά δεν είναι. Έχει «στημένα Μπέκαμ» και κάθε φορά που η μπάλα φεύγει από το αριστερό του πόδι υπάρχει κίνδυνος για τον αντίπαλο».

Για την ενδεχόμενη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό:

«Θεωρώ ότι θα τα πήγαινε καταπληκτικά στην Ελλάδα. Είναι παίκτης που προσφέρει σε άμυνα και επίθεση και θα αποτελούσε μία πολύ καλή επιλογή για τον Ολυμπιακό. Στην Νότια Αμερική οι ομάδες έχουν την λογική του «πουλάω τα αστέρια μου», αλλά όχι… κοψοχρονιά. Πάντα ζητούν πολλά χρήματα και βάζουν εμπόδια στην αποχώρηση των παικτών. Ο Μάρκο, άλλωστε, είχε προτάσεις από πολλές ομάδες στο παρελθόν, όπως η Ρίβερ Πλέιτ, η Νιούελς Ολντ Μπόις και η Εσπανιόλ, μεταξύ άλλων».

Για το αν ο μάνατζερ του Εστράδα τον ρώτησε για τον Ολυμπιακό:

«Ναι, ο μάνατζερ του Μαουρίσιο Βαλενσουέλα είναι πολύ καλός μου φίλος. Πριν από λίγες μέρες με πήρε για να με ρωτήσει για τον Ολυμπιακό και από εκεί έμαθα για το ενδιαφέρον. Του είπα να πάει τον Μάρκο στην Ελλάδα με κλειστά μάτια, γιατί ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα, ιδιαίτερα ανταγωνιστική τα τελευταία χρόνια και στην Ευρώπη, ενώ διαθέτει και φανταστικό κόσμο. Ο Εστράδα θα μπορούσε να προσφέρει πολλά και συν τοις άλλοις θα «μαγευτεί» από την Ελλάδα μία καταπληκτική χώρα, την οποία αγαπάω πολύ».

Για το αν έχει ακόμα στην καρδία του, τους Πειραιώτες:

«Είμαι περήφανος που έπαιξα στον Ολυμπιακό. Δυστυχώς είχα προβλήματα με τον τελευταίο μου προπονητή (σ.σ. Τάις Λίμπρεχτς) και δεν έμεινα παραπάνω από ενάμιση χρόνο. Η ομάδα βρισκόταν σε άσχημη φάση, αλλά διέθετε παίκτες που είχαν πάει στο Μουντιάλ όπως ο Τσαλουχίδης και ο Τσιαντάκης, ενώ ξεχωρίζω τον Ντανιέλ Μπατίστα, με τον οποίο παραμένουμε καλοί φίλοι. Θέλω πολύ να επιστρέψω κάποια στιγμή στην Ελλάδα γιατί άφησα πολλούς φίλους εκεί. Πρόσφατα μάλιστα μου έστειλαν DVD με γκολ μου στον Ολυμπιακό, το οποίο με συγκίνησε πολύ».

Για πιθανή επίσκεψη του στην... Ελλάδα λόγω Εστράδα:

«Σίγουρα! Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά, γιατί θα ήταν μία πολύ καλή εξέλιξη και για τον Ολυμπιακό και για τον Εστράδα. Επί της ευκαιρίας, στέλνω τους θερμούς μου χαιρετισμούς στον κόσμο, το οποίο ελπίζω να δω σύντομα από κοντά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags