Facebook Pixel Τρομερά τα πράσινα μπουρίνια...
| 2011-08-17 11:30:00

Τρομερά τα πράσινα μπουρίνια...

Τρομερά τα πράσινα μπουρίνια...

Ο Παναθηναϊκός πετάει για Ισραήλ κι εμείς θα πούμε κάτι. Φανταστείτε τι έχει να γίνει αν κάτι δεν πάει καλά και σ' αυτό το παιχνίδι. Ο κόσμος ήδη βράζει ειδικά μετά το φιάσκο με τον Κάστρο.

Οι εφημερίδες που πρόσκεινται στους "πράσινους" σέρνουν σήμερα τα εξ’ αμάξης ζητώντας ακόμα και παραιτήσεις, ο Φερέιρα ξενέρωσε και γενικά το κλίμα είναι μπαρούτι.

Οι περισσότερες από τις "αντικειμενικές" εφημερίδες γράφουν κι αυτές πολλά σήμερα για το κάζο με Κάστρο. Πιο σκληρές, όμως, είναι η "Πράσινη" και το "Derby". Εμείς, λοιπόν, σκεφτήκαμε να κάνουμε κάτι. Να δούμε τι γινόταν σαν σήμερα πριν ένα και δυο χρόνια.

Το 2009, στις 17 Αυγούστου, τόσο το "Derby", όσο και η "Πράσινη" είχαν άλλα πράγματα στο μυαλό τους. Οι οπαδοί του τριφυλλιού περίμεναν πώς και πώς ένα σημαντικό ματς – πρόκρισης για το Τσάμπιονς Λιγκ (κι όχι για το Γιουρόπα) κόντρα στην Ατλέτικο. Το κλίμα ήταν πολύ καλό, η αισιοδοξία άφθονη στον πολυμετοχικό, μεταγραφές σημαντικές είχαν γίνει, όπως αυτή του Τζιμπρίλ Σισέ και ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά προετοιμαζόταν για την κατάκτηση του τίτλου.

Έναν χρόνο μετά, στις 17 Αυγούστου 2010, οι πράσινες εφημερίδες προέβλεπαν ότι οι αντίπαλοι θα φάνε σκόνη κλπ. Το κλίμα στο πράσινο στρατόπεδο ήταν εξαιρετικό, η ομάδα προετοιμαζόταν για να παίξει Τσάμπιονς Λιγκ στους ομίλους, ενώ όλα έμοιαζαν ρόδινα, άλλο ότι όταν ξεκίνησε η σεζόν ο Παναθηναϊκός παραπατούσε και είχε χίλια προβλήματα αγωνιστικά. Οι προσδοκίες, πάντως, ήταν μεγάλες και ο ενθουσιασμός σε υψηλό επίπεδο. Ηθικόν ακμαιότατον, που λέγαμε και στον στρατό.

Και φέτος; Φέτος η κατάσταση είναι τραγική. Η μέρα με τη νύχτα, συγκριτικά με την προηγούμενη διετία. Η υπόθεση με τον Κάστρο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Και ειδικά όταν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού διαβάζουν τώρα από τον ισπανικό Τύπο ότι ο Κάστρο πήγε στην Χιχόν με λιγότερα χρήματα (!) απ' αυτά που δίνανε οι "πράσινοι", τότε εκεί κι αν του ανεβαίνει ακόμα περισσότερο το αίμα στο κεφάλι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags