Facebook Pixel Ξέφυγε ο Μιραλάς, άρεσε ο Ολυμπιακός
| 2011-08-18 11:23:00

Ξέφυγε ο Μιραλάς, άρεσε ο Ολυμπιακός

Ξέφυγε ο Μιραλάς, άρεσε ο Ολυμπιακός

O Ερνέστο Βαλβέρδε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα είπε πως ο Ολυμπιακός έπαιξε λιγότερο καλά απ' ό,τι μπορούσε και ουσιαστικά έδειξε πως περιμένει περισσότερα από την ομάδα του ξέροντας πως μπορεί να τα βγάλει στο γήπεδο. Γράφει ο Γιώργος Νοικοκύρης. 

Σε ένα παιχνίδι όπου στο πρώτο ημίχρονο (εκεί που παίχτηκε μπάλα, γιατί το δεύτερο κύλησε με πολλές διακοπές, εντάσεις, τραυματισμούς και αλλαγές) ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός στο πρώτο μισάωρο, ενώ είχε και καλή αντίδραση στην πίεση της Γαλατά από το 30' μέχρι το 45', δίνοντας χώρο και παίζοντας στην αντεπίθεση εκμεταλλευόμενος το καλό πρέσινγκ του.

Το τεστ επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ για τον Ολυμπιακό κρίνεται επιτυχημένο και έδειξε (και απέδειξε) πως στα Γιάννενα το περασμένο Σάββατο πιο πολύ αγγαρεία έκαναν οι «ερυθρόλευκοι» παρά παρουσίασαν το πραγματικό τους πρόσωπο. Και βέβαια ο Ολυμπιακός έχει δρόμο μπροστά του, θέλει δουλειά σε σημαντικούς τομείς όπως τα τρεξίματά του, όμως τα μηνύματα που έστειλε κόντρα στους Τούρκους ήταν θετικά.

Αν δεν είχε και αυτή την γκίνια που τον κυνηγάει το τελευταίο διάστημα, να δει δηλαδή τον Ριέρα και τον Ουρτάδο να τραυματίζονται, τότε θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα. Αναμφίβολα όμως δεν μπορούμε να μη σταθούμε στην τουλάχιστον χαζή αντίδραση του Μιραλάς να κλωτσήσει τον αντίπαλό του και να γίνει αλλαγή από τον Βαλβέρδε που πήρε την «πάσα» από τον διαιτητή ο οποίος έκανε τη χάρη στον Βέλγο αλλά και τον Ολυμπιακό που δεν τον απέβαλε.

Σαφέστατα οι Τούρκοι έπαιζαν δυνατά και αντιαθλητικά σε μερικές περιπτώσεις ειδικά στον Μιραλάς που μοίρασε ουκ ολίγες «ποδιές». Ο Βέλγος, όμως, είναι δεδομένο πως θα... διασύρει στο γήπεδο αρκετούς αντιπάλους του και τη φετινή χρονιά. Αν δεν έχει την ηρεμία να αντιδρά στις κλωτσιές, τότε στο τέλος θα βγει αυτός (και ο Ολυμπιακός) χαμένος.

Ο Φέισα, τέλος, έδειξε και πάλι πολύ καλά στοιχεία σε υψηλού επιπέδου αγώνα, ενώ ο Γέστε έχει δρόμο ακόμη...

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags