Facebook Pixel "Ήρθα για τον Νίκο, να κλείσω στον ΟΦΗ"
| 2011-08-18 14:28:00

"Ήρθα για τον Νίκο, να κλείσω στον ΟΦΗ"

"Ήρθα για τον Νίκο, να κλείσω στον ΟΦΗ"

Ο Ρόι Κάρολ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΟΦΗ είπε πως ήρθε στην Ελλάδα για χάρη του Μαχλά και εξέφρασε την επιθυμία να κλείσει στην κρητική ομάδα την καριέρα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της διοίκησης του ΟΦΗ για την υποδοχή τους. Θα δουλέψω αρκετά σκληρά και θα μιλήσω μέσα στο γήπεδο".

Για το επίπεδο ετοιμότητάς του: "Έκανα προπονήσεις με την Πρέστον στην Αγγλία. Πιστεύω ότι είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και είμαι έτοιμος να παίξω, ακόμα και σήμερα".

Για το τι ξέρει για τη νέα του ομάδα: "Γνωρίζω πολλά για τον ΟΦΗ όπως ότι έπαιζε στην Β’ Εθνική και επανήλθε τώρα στην Σούπερ Λιγκ. Γιατί όχι να μην παίξω με τον ΟΦΗ στην Ευρώπη στα δύο χρόνια που έχω συμβόλαιο με την ομάδα;"

Για το λόγο που αποδέχτηκε την πρόταση του ΟΦΗ: "Έπαιξα δύο χρόνια στην Δανία με την Οντένσε. Είχα ένα οικογενειακό πρόβλημα και δεν μπορούσα να συνεχίσω. Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τον ΟΦΗ, ήρθα να δω το μέρος και μου άρεσε αρκετά. Έχω μάθει τόσα πράγματα για τον ΟΦΗ".

Για το ρόλο που έπαιξε το όνομα του Νίκου Μαχλά; "Χθες βράδυ μιλήσαμε με το Νίκο και εκείνος ήταν και ένας λόγος που ήρθα στην ομάδα. Έχω μείνει εντυπωσιασμένος από την υποδοχή των ανθρώπων της ομάδας. Εγώ θέλω να δουλέψω σκληρά για να πάρω θέση στην 11αδα και γνωρίζω ότι το πρωτάθλημα ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα".

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: "Είχα έρθει στην Ελλάδα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Champions League. Είχα προτάσεις από την Κύπρο και την Ισπανία όμως προτίμησα τον ΟΦΗ γιατί θέλω να κλείσω εδώ την καριέρα μου".

Για τα συναισθήματα του: "Πάντα είμαι πεινασμένος σαν ποδοσφαιριστής και για αυτόν τον λόγο άφησα την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επειδή ήθελα να παίξω ποδόσφαιρο. Είμαι πεινασμένος για να παίξω ποδόσφαιρο".

Για τις συνθήκες που έχει συναντήσει στο Ηράκλειο: "Η οικογένεια μου είναι ενθουσιασμένη με το Ηράκλειο και την Κρήτη. Τώρα θέλω να βρω ένα ωραίο σπίτι για να ζήσω με την οικογένεια μου".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags