Facebook Pixel Ο βαδιστής, η κωμωδία και… αν ήμουν Μαρινάκης
| 2011-08-18 14:34:00

Ο βαδιστής, η κωμωδία και… αν ήμουν Μαρινάκης

Ο βαδιστής, η κωμωδία και… αν ήμουν Μαρινάκης

Ο Νίκος Αλέφαντος ανατρέπει τα καθιερωμένα που διαβάσαμε μετά το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Γαλατά. Τι γνώμη έχει για Φέισα, Κοστάντσο και όλους τους άλλους. Απολαύστε τον.

• Σαν ομάδα ο Ολυμπιακός δεν είναι ο περσινός. Δεν ενισχύθηκε εκεί που πόναγε ως τώρα, έχει και τους τραυματισμούς, είναι και μπερδεμένη η ομάδα. Ό,τι καλύτερο είναι ο Μιραλάς, ευτυχώς που τον κράτησε ο Μαρινάκης και δεν τον έριξαν σε λούμπα οι συμβουλάτορες.

• Ο Ιμπαγάσα έλειψε πολύ, αλλά δεν μπορούμε να στηριζόμαστε σε 35χρονο, θέλει ο Ολυμπιακός απαραίτητα μία χαφάρα δυνατή, γρήγορη, να ξέρει και μπάλα. Έβλεπα τον Μέλο στο γήπεδο και αναρωτιόμουν «εμείς δεν μπορούσαμε να βρούμε έναν τέτοιο»; Τι τους μάζεψαν όλους αυτούς! Δανεικό τον πήρε η Γαλατά τον Μέλο, εμείς δεν μπορούσαμε να φέρουμε έναν τέτοιο παιδαρά, ηγέτη;

• Οι καινούριοι δεν έδειξαν τίποτα, δεν με νοιάζει τι λένε οι δημοσιογράφοι. Ο Φέισα βαδιστής ήταν, σαν παλαίμαχος. Η Γαλατά έπαιζε για πλάκα στο κέντρο του γηπέδου, έλεγχε το παιχνίδι. Ο Γέστε ουδεμία σχέση με τον Ιμπαγάσα που λένε ότι θα τον αναπληρώσει, μια τεχνική μόνο δεν φτάνει για το Τσάμπιονς Λιγκ. Άλλο το παρελθόν του και άλλο το Ντουμπάι… Ο Ιμπαγάσα σπριντάρει, τρέχει, μάχεται, κόβει, στηρίζει όλο το οικοδόμημα.

• Ο Μαρκάνο λίγα πράγματα, είχα πει ότι τον είχα δει σε ένα ματς στην Ισπανία και μου άρεσε, αρχίζω να αναρωτιέμαι μήπως είχα τύχει να δω το καλύτερό του παιχνίδι…

• Ο τερματοφύλακας δεν μου γεμίζει το μάτι, στο γκολ που έφαγε είχε ευθύνη, ευτυχώς δεν το μέτρησε ο διαιτητής. Έκανε δύο εξόδους κωμωδία, δεν έχω ξαναδεί τερματοφύλακα να διώχνει με μπουνιές μπάλα που είναι για την αγκαλιά του!

• Ο Ριέρα ταλαιπωρείται, δεν σκοράρει, ο Πάντελιτς βαρύς, ο Μοντέστο είναι πεσμένος στα φιλικά σε σχέση με πέρσι, μην τα πολυλογώ, θα το ξαναφωνάξω για εκατοστή φορά: Ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει χάφαρο βαρβάτο, πρώτο όνομα! Όχι να κάνει κόνξες ο Βαλβέρδε ή να είναι παίκτης του Ιμπάνιεθ κι άλλα τέτοια. Ο Ολυμπιακός θέλει χάφαρο. Με καλή ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν θα μπορείς να σταθείς έτσι, θα έχεις πρόβλημα. Για ελληνικό πρωτάθλημα δεν συζητάω, θα στρώσει ο Ολυμπιακός, θα επικρατήσει των εδώ αντιπάλων του.

• Δεν βλέπω μεγάλα πράγματα, βλέπω και τραυματισμούς, δεν βλέπω τακτικές, προβλέψιμη κατάσταση, το να αλλάζουν πλευρές οι ακραίοι δεν κερδίζεις τίποτα, αυτά είναι αστεία. Ο Βαλβέρδε πρέπει να μάθει να συνεργάζεται με μεγάλους παίκτες και πρέπει να ζητάει μεγάλους παίκτες. Είδατε την κίνηση του Μιραλάς στο γκολ; Άμα του κάνεις τη μπαλιά, καλπάζει, ούτε με λάσο δεν τον πιάνεις, άντε πιάσε τον! Αυτός είναι παίκτης.

• Τον Ουρτάδο τον αποδοκίμασε ο κόσμος, εκεί ήμουν, είναι ντροπή να παρουσιάζεται συνέχεια αυτός ο παίκτης στο γήπεδο με επιμονή να παίξει. Δεν μπορεί να περπατήσει! Από την πρώτη στιγμή που τον είδα στο Καραϊσκάκη είπα «Τι καρούτα μας έφεραν»…

• Αν ήμουν Μαρινάκης θα έπιανα σε μια γωνιά τον Βαλβέρδε, τον Κοβάσεβιτς και τον Μαθία και θα τους έκανα μία ερώτηση: «Έχετε μαζέψει καμιά δεκαριά μεταγραφές μαζί με τους δανεικούς που γύρισαν. Με εξαίρεση τον τερματοφύλακα αφού έφυγαν και οι δύο περσινοί τερματοφύλακές μας. Ποιος απ’ τους άλλους θα παίξει βασικός; Ποιος θα πετάξει έξω τον Ιμπαγάσα; Ποιος θα πετάξει έξω τον Μιραλάς; Ποιος θα πετάξει έξω τον Τζιμπούρ; Ποιος θα πετάξει έξω τον Φουστέρ; Ποιος θα πετάξει έξω τον Ριέρα; Ποιος θα πετάξει έξω τον Μέλμπεργκ και τον Αβραάμ»;

• Δεν θέλω να φύγει ο Τοροσίδης, δεν μπορεί ο Μανιάτης να καλύψει το κενό του Τοροσίδη όταν είναι στα καλά του, μ…ίες θα λέμε; Δεν έχουν σχέση οι 2 παίκτες.

• Καλά για τον Παναθηναϊκό δεν συζητώ, εκεί υπάρχει και αδυναμία χρημάτων. Είναι και κορόιδα όμως. Φώναζα για τον Ντουγκλάο. Είδατε πού πήγε. Στην Μπράγκα πήγε! Η οποία έφτασε στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ με την Πόρτο! Κι οι άλλοι στον Παναθηναϊκό που τον είχαν εδώ, καθόντουσαν. Ενώ η άμυνά τους είναι χωνί. Τι άσχετοι είναι αυτοί!

• Για Μπαρτσελόνα- Ρεάλ θα μιλήσω στην επόμενη στήλη.

Πηγή: katimagiko.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags