Facebook Pixel Κι ο Γιούρκας είναι single!
| 2011-08-18 15:57:00

Κι ο Γιούρκας είναι single!

Κι ο Γιούρκας είναι single!

Γιατί μπορεί ο Γιούρκας Σεϊταρίδης να μιλάει σπάνια σε αθλητικά μέσα, αλλά με τα περιοδικά ποικίλης ύλης μια χαρά τα πάει!

Ο - αλήθεια είναι ακόμα;;; - ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού παραχώρησε συνέντευξη και φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «ΕΓΩ». Μας ενημέρωσε για αρχή πως θα περιμένει μέχρι τις 31 Αυγούστου για να συνεχίσει τις διακοπές του, ε συγνώμη, το ποδόσφαιρο.

Στη συνέχεια μίλησε για πιο σημαντικά πράγματα, για εκείνα που όλοι κρατούσαμε την αναπνοή μας να μάθουμε. Πώς αισθάνεται που θεωρείται sexy; «Αν πω ότι με ενοχλεί θα πω ψέματα. Ο κάθε άντρας, όταν θεωρείται sexy, αισθάνεται όμορφα ψυχολογικά. Ούτε βέβαια το παίρνω πάνω μου. Ξέρω ποιος είμαι και πάνω απ' όλα, τα έχω καλά με τον εαυτό μου και ξέρω πού πατάω και τι θέλω».

Για το θέμα της οικογενειακής του αποκατάστασης, ανέφερε: «Πιο πολύ θα ήθελα να κάνω παιδιά παρά να παντρευτώ. Στην ελληνική κοινωνία με όλα αυτά που ακούς στις σχέσεις, γίνεσαι καχύποπτος. Όταν έχεις μια σχέση και περνάς καλά, ο γάμος τι σου προσφέρει; Ένα χαρτί. Για τον γάμο δεν τρελαίνομαι».

Όσο για το τι ψάχνει σε μια γυναίκα: «Να μου αρέσει εμφανισιακά. Αν δεν σου αρέσει πρώτα εμφανισιακά δεν προχωράς στο να την προσεγγίσεις και να τη γνωρίσεις. Μου αρέσει η γυναίκα που έχει ενέργεια, της αρέσει να κάνει εκδρομές, ο κινηματογράφος. Θέλω η γυναίκα να είναι επικοινωνιακή γιατί εγώ είμαι άνθρωπος που δεν μιλάω πολύ. Αν κι εκείνη δεν μιλάει, τότε δεν θα μιλάμε καθόλου».

Δεν σας έφτασαν αυτά; Έχουμε κι άλλα. Ο Γιούρκας αποκάλυψε πως είναι ελεύθερος στην προσωπική ζωή και αντιθέτως με όσα έχουν γράψει δεν είναι ζευγάρι με την Έρικκα Πρεζεράκου. «Γνωριστήκαμε στο ημερολόγιο της W.Ι.Ν.. Φωτογραφηθήκαμε μαζί και από τότε δεν την είδα ξανά».

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags