Facebook Pixel "Πω πω τι κόσμος!"
| 2011-08-18 16:22:00

"Πω πω τι κόσμος!"

"Πω πω τι κόσμος!"

Άναυδος με τους οπαδούς του Ολυμπιακού έμεινε ο Κοστάντσο.

"Παρά το ότι δεν έχουμε καταφέρει να φέρουμε τα αποτελέσματα που θέλαμε, πιστεύω ότι η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο, συμπαγής και έτοιμη. Μπορούμε να καταφέρουμε πράγματα", τόνισε και στη συνέχεια μίλησε για τον κόσμο:

"Είμαι ευχαριστημένος μέχρι τώρα απο την προσαρμογή μου. Έχω χρόνο ακόμα για να γνωρίσω όλους τους νέους για μένα παίκτες. Για τον κόσμος, είμαι ενθουσιασμένος! Δεν μπορώ να πιστέψω πως σε ένα φιλικό παιχνίδι είχε τόσο θερμή ατμόσφαιρα! Αν έχει τόσο κόσμο σε φιλικό παιχνίδι, τι θα γίνεται στα επίσημα".

Ο Κοστάντσο ρωτήθηκε και για την ποιότητα του ρόστερ και το κατά πόσο υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις, με δεδομένες τις απουσίες των τραυματιών Τζιμπούρ, Τοροσίδη, Ιμπαγάσα και Ριέρα:

"Είμαστε μια ομάδα, με πάρα πολλούς παίκτες και νέους και έμπειρους, είναι αυτή τη στιγμή ένα ζήτημα που έχουμε πολλούς τραυματισμούς αλλά δεν έχουμε πρόβλημα γιατί υπάρχουν έμπειροι και καλοί παίκτες για να γεμίσουμε τα κενά".

Όταν ο Αργεντινός πορτιέρο ρωτήθηκε για το κατά πόσο το επερχόμενο φιλικό με την  Ίντερ αποτελεί πρόβα εν όψει Τσάμπιονς Λιγκ, είπε:

"Δεν μας απασχολεί το αποτέλεσμα που θα έχει, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η συμπεριφορά που θα έχει η ομάδα η οποία έχει δείξει πως παιχνίδια με δύσκολους αντιπάλους, έχει καλή συμπεριφορά. Άλλωστε με τέτοιους αντιπάλους δείχνει ότι τα καταφέρνει. Πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή σεζόν και επίσης θα έχουμε μια καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags