Facebook Pixel "Τι να πω; Τίποτα..."
Ποδόσφαιρο
| 2011-08-20 08:29:00

"Τι να πω; Τίποτα..."

"Τι να πω; Τίποτα..."

Έτσι απάντησε ο Αθανασιάδης ερωτηθείς για το γκολ και την εμφάνισή του κόντρα στην Καρπάτι. Προσγειωμένο το παλικαράκι.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν μετά το 2-0 επί της Καρπάτι έχει έρθει και η πρόκριση: «Όχι σε καμία περίπτωση. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι και πριν γίνει δεν μπορούμε να πούμε κάτι τέτοιο. Κανείς δεν έχει περάσει παίζοντας μόνο το ένα από τα δύο παιχνίδια. Ισχύει αυτό που λέμε πάντα, ότι προς το παρόν τελείωσε το πρώτο ημίχρονο».

Για το αν πήρε σημαντικό προβάδισμα ο ΠΑΟΚ: «Το 2-0 είναι ένα καλό αποτέλεσμα για μας, ειδικά όπως κύλησε το παιχνίδι. Από εδώ και πέρα θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και στο παιχνίδι του Λβιβ».

Για το να ήταν εύκολο το βράδυ κόντρα στους Ουκρανού: «Δεν είχαμε εύκολο έργο. Η Καρπάτι έδειξε ότι είναι μία καλή και κοντρολαρισμένη ομάδα, η οποία θέλει μεγάλη προσοχή τώρα που θα πάμε στην έδρα της. Από εκεί και πέρα βέβαια θεωρώ ότι όλα εξαρτώνται από εμάς».

Για το τι πήγε καλά και τι όχι: «Είναι πολύ σημαντικό ότι κερδίσαμε, ότι πετύχαμε δύο γκολ και δεν δεχθήκαμε κανένα. Ήταν θετικό ότι πετύχαμε γκολ νωρίς και απαλλαχτήκαμε από το άγχος. Από την άλλη, αντιμετωπίσαμε μία επικίνδυνη ομάδα που έχει κάποια καλά στοιχεία και σε μερικές στιγμές μας δημιούργησε προβλήματα».

Για το αν θα μπορέσουν να κρατήσουν το αποτέλεσμα: «Έχουμε καταφέρει πολλές φορές να διαχειριστούμε το αποτέλεσμα που πήραμε στο πρώτο παιχνίδι. Είναι βέβαιο ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ σοβαρή ομάδα, μία συγκεντρωμένη ομάδα και σε τέτοια παιχνίδια τα καταφέρνουμε».

Για τις απουσίες του επαναληπτικού: «Πρόκειται για παίκτες που είναι βασικά στελέχη της ενδεκάδας. Ξέρω όμως ότι η δουλειά που γίνεται από όλους μας είναι σημαντική και όσα παιδιά αγωνιστούν μπορούν να τα καταφέρουν».

Για το γεγονός πως την άλλη εβδομάδα θα γίνει η επίτευξη του πρώτου στόχου: «Ο στόχος είναι οι όμιλοι. Το θέλουμε πολύ, γιατί έτσι θα ξεκινήσουμε θετικά τη χρονιά. Από εκεί και έπειτα, βλέπουμε».

Για το γκολ και την εμφάνιση: «Τι να πω; Τίποτα. Δεν έχω πετύχει και τίποτα μέχρι τώρα. Συνεχίζω τη δουλειά και κοιτάζω μπροστά. Δουλεύουμε αρκετά στις προπονήσεις για να βάζουμε τέτοιες φάσεις. Αυτό είναι το θέμα. Να βγαίνουν οι φάσεις».

Για το γεγονός ότι είναι ο μοναδικός επιθετικός λόγω των τραυματισμών: «Πρέπει να παραδεχθώ ότι είναι μεγάλο βάρος. Πιέζεσαι, αγχώνεσαι, καταλαβαίνεις ότι κουβαλάς την ομάδα επάνω σου. Σίγουρα περιμένω να γυρίσουν και τα άλλα παιδιά στην ομάδα για να βοηθήσουν».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags