Facebook Pixel Δεν θέλει να την πατήσει όπως με τον ΠΑΟΚ
| 2011-08-20 09:23:00

Δεν θέλει να την πατήσει όπως με τον ΠΑΟΚ

Δεν θέλει να την πατήσει όπως με τον ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με τον μάνατζερ του Μουσλίμοβιτς, ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ αναζητά προσεκτικά την επόμενη ομάδα στην καριέρα του. Βλέπετε αυτή δεν θέλει να έχει οικονομικά προβλήματα, όπως ο Δικέφαλος...

Ο Αντρέας Σάντλο δήλωσε στη σουηδική ιστοσελίδα "fotbollskanalen":

-Το έχουν ακούσει αυτό κάποιες ομάδες από τη Σουηδία;

"Δε νομίζω, αλλά θα ήταν σίγουρα μία ευκαιρία γι' αυτόν. Έχει μία ιδιαίτερη σχέση με τη Σουηδία, απ' όπου έχει ρίζες. Αλλά, φυσικά, ψάχνει κάτι μεγαλύτερο, ένα καλύτερο πρωτάθλημα, όπως το αγγλικό ή το γερμανικό".

-Υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα;

"Ενδιαφέρον ναι, αλλά και πάλι όχι κάτι συγκεκριμένο. Κάθε μεταγραφική περίοδο υπάρχει επαφή, ειδικά από την Ιταλία, όπου είναι ιδιαίτερα γνωστός. Από τη στιγμή που έχει αγωνιστεί στην εθνική ομάδα της Βοσνίας, είναι επίσης γνωστός στη Γερμανία και την Αγγλία. Και πάντα υπάρχει ενδιαφέρον από τη Ρωσία, αλλά προτιμά να μην παίξει εκεί".

-Πότε πιστεύετε ότι θα βρείτε μία λύση;

"Θα προτιμούσαμε το συντομότερο δυνατό. Τα πρωταθλήματα άρχισαν, αλλά δε θα ήθελε να... πεταχτεί κάπου. Στον τελευταίο σύλλογό του, στην Ελλάδα, υπήρχαν οικονομικά προβλήματα, οπότε θα το σκεφτεί πολύ προσεκτικά. Δε θα κάνει κάτι βιαστικό, απλώς και μόνο για να βρει ένα συμβόλαιο".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags