Facebook Pixel Τελικά δεύτερος ο Μέγερι;
| 2011-08-20 11:40:00

Τελικά δεύτερος ο Μέγερι;

Τελικά δεύτερος ο Μέγερι;

Από το δυνατό τεστ με την Ίντερ, ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον Σήφη Δασκαλάκη. Από ό,τι φαίνεται, ο Βάσκος τεχνικός προορίζει για δεύτερο τερματοφύλακα τον Μπάλανζ Μέγερι...

Αμέσως μετά τέλος της σημερινής προπόνησης, ο Βαλβέρδε γνωστοποίησε την αποστολή για το φιλικό με την Ίντερ (21/8, 19:00 ώρα Ελλάδος), η οποία θα αναχωρήσει για την Γενεύη.

Σ' αυτήν συμπεριέλαβε τον Όλοφ Μέλμπεργκ, που γυμνάστηκε κανονικά χθες και σήμερα, ενώ o τεχνικός των "ερυθρόλευκων" επέλεξε να αφήσει στην Αθήνα τον Σήφη Δασκαλάκη, παίρνοντας μαζί του τους Κοστάντσο και Μέγερι.

Εκτός έμειναν και οι τραυματίες Τοροσίδης, Τζιμπούρ και Ριέρα, οι οποίοι συνεχίζουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, αλλά και οι Γκαλίτσιος και Σουμπίνιο, που δεν υπολογίζονται από τον Βαλβέρδε.

Αναλυτικά, η αποστολή:

Μέγερι, Κοστάντσο, Μανιάτης, Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Βαλεριάνος, Φέισα, Ουρτάδο, Μοντέστο, Γέστε, Φουστέρ, Γκρμπιτς, Χαβίτο, Μιραλάς, Φετφατζίδης, Πάντελιτς, Κάταϊ.

Την Κυριακή αναμένεται να ξεκινήσει φυσικοθεραπεία ο Ιμπαγάσα. Οι «ερυθρόλευκοι» τη Δευτέρα θα έχουν ρεπό και θα επανέλθουν στις προπονήσεις την Τρίτη στις 19:00.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags