Facebook Pixel "Θα ήταν 1-1 το σκορ!"
Ποδόσφαιρο
| 2011-08-21 12:34:00

"Θα ήταν 1-1 το σκορ!"

"Θα ήταν 1-1 το σκορ!"

Αιχμές για την διαιτησία του πρώτου αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα άφησε ο επιθετικός της Καρπάτι Λβιβ, Σεργκέι Ζένιοφ, τονίζοντας πως στην έδρα τους έχουν πολλές πιθανότητες να πάρουν το "εισητήριο" για τον επόμενο γύρο του Europa League.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της Καρπάτι:

Για το μαρκάρισμα του Τσιρίλο: «Πιστεύω ότι ήταν παράβαση. Γαντζώθηκε πάνω μου, όταν προσπάθησε να αποσπάσει την μπάλα. Ωστόσο, τέτοιου είδους φάσεις σε τέτοια παιχνίδια συνήθως δίνονται υπέρ των γηπεδούχων. Για μένα η απόφαση του διαιτητή ήταν αναμενόμενη!».

Για την κίτρινη κάρτα που δέχθηκε για τη διαμαρτυρία στο ακυρωμένο γκολ του Λούκας: «Δεν του είπα τίποτα για να μου δείξει κίτρινη κάρτα. Θα μπορούσε απλώς να με προειδοποιήσει».

Για το αν οι διαιτητικές αποφάσεις επηρέασαν το αποτέλεσμα του αγώνα: «Φυσικά. Θα ήταν 1-1 το σκορ και θα ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι. Ακόμη κι αν χάναμε 2-1, θα ήταν πολύ καλύτερα από το 2-0. Θα έπρεπε να σκοράρουμε ένα γκολ στον επαναληπτικό».

Για το γεγονός ότι η Καρπάτι σε μεγάλο διάστημα του αγώνα είχε την υπεροχή: «Θέλαμε να έχουμε την πρωτοβουλία και την υπεροχή. Επίσης, ήταν πολύ σημαντικό για μας να σκοράρουμε, αλλά αποτύχαμε σε αυτό».

Για το γεγονός ότι η Καρπάτι έπεσε ψυχολογικά μετά το δευτερο γκολ του ΠΑΟΚ: «Όταν οι αντίπαλοι σημείωσαν το δεύτερο γκολ, που ήταν ένα γκολ που ξεκίνησε από μια φάση που δεν περιμέναμε ότι θα τελείωνε έτσι, αρχίσαμε να κάνουμε σκέψεις ότι θα είναι πολύ δύσκολη η ρεβάνς. Είχαμε στο μυαλό μας ότι πρέπει να πετύχουμε τουλάχιστον ένα γκολ».

Για το αν είδαν κάτι από τον ΠΑΟΚ που δεν περίμεναν: «Για να είμαι ειλικρινής, ο αντίπαλός μας ήταν στο επίπεδο που περιμέναμε».

Για το τι πρέπει να κάνει η Καρπάτι στη ρεβάνς για να φτάσει στην πρόκριση: «Είναι απαραίτητο να σκοράρουμε αμέσως ένα γκολ. Σε κάθε περίπτωση δεν έχουμε άλλη επιλογή. Πρέπει να παίξουμε επιθετικά και να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε».

Για το αν οι παίκτες της Καρπάτι είναι απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα στην Τούμπα: «Είναι για μας αρνητικό αποτέλεσμα. Απογοητευμένοι, όμως, δεν θα έλεγα ότι είμαστε. Έχουμε τόσα πολλά πράγματα να αναλύσουμε και να συνάγουμε τα σωστά συμπεράσματα, για να προχωρήσουμε».

Για το αν η ομάδα του έχει πιθανότητες πρόκρισης: «Σίγουρα, ναι!».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags