Facebook Pixel «Τουλάχιστον γελάσαμε...»
| 2011-08-21 15:22:00

«Τουλάχιστον γελάσαμε...»

«Τουλάχιστον γελάσαμε...»

Κάπως έτσι αντιμετωπίζουν στον ΠΑΟΚ το σενάριο περί ενεργοποίησης του Ζαγοράκη για να αναλάβει την προεδρία της ΕΠΟ. "Το είδαμε με χιούμορ, αλλά ως εκεί", λένε οι συνεργάτες του.

Οι μελλοντικές προθέσεις τού Θοδωρή Ζαγοράκη για την παρουσία του στον χώρο τού ελληνικού ποδοσφαίρου, φαίνεται πως, για την ώρα τουλάχιστον, δεν έχουν απασχολήσει ούτε τον ίδιο.

Ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκεται σε συνομιλίες με τους Φλωρίδη και Σαχπατζίδη για να συμμετάσχει, αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, στο νέο διοικητικό σχήμα του συλλόγου. Για αυτό και το σημερινό, πρωτοσέλιδο θέμα της «Εξέδρας» (Zαγοράκης για πρόεδρος της ΕΠΟ), δημιούργησε ερωτηματικά.

«Με το που σηκωθήκαμε το πρωί, μας έφτιαξε τη διάθεση το συγκεκριμένο σενάριο», ανέφερε στο gazzetta.gr, που έψαξε το θέμα, πηγή που... δεν γίνεται να αμφισβητηθεί. Ενώ συνεργάτες του Ζαγοράκη στην ΠΑΕ σχολίαζαν με νόημα:

«Δεν υπάρχει θέμα. Εμείς απλώς γελάσαμε και τίποτα περισσότερο. Δεν έχει γίνει καμία σχετική κουβέντα, καθώς ο πρόεδρος συζητάει για τη συμμετοχή του στο νέο διοικητικό σχήμα που αναμένεται να προκύψει στον σύλλογο. Το είδαμε με διάθεση για χιούμορ, αν και δεν αποκλείεται τέτοια σενάρια να βλάψουν την ηρεμία της ομάδας».

Είναι σαφές πως από τον ΠΑΟΚ προσπαθούν να υποβαθμίσουν το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, αφούδεν υπάρχει η διάθεση για επίσημη ανακοίνωση με αναφορά στο θέμα. Οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, άλλωστε, επιβεβαιώνουν το γεγονός, χωρίς κανείς βέβαια να γνωρίζει τι θα γίνει σε δύο ή τρεις μήνες.

Ο Ζαγοράκης ξεκουράζεται με την οικογένειά του αυτό το διάστημα και το τελευταίο, ίσως, που έχει στο μυαλό του, είναι πιθανή ενεργοποίησή του σε ένα θεσμικό ρόλο τού ελληνικού ποδοσφαίρου στο μέλλον, όπως είναι η προεδρία της ΕΠΟ. Ακόμα και αν το συγκεκριμένο σενάριο είναι κολακευτικό και δείχνει το πώς αντιμετωπίζουν τον νυν πρόεδρο του ΠΑΟΚ, στον χώρο τού αθλήματος στη χώρα μας...

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags