Facebook Pixel Επειγόντως Μακούν, για να μην μας ακούν!
| 2011-08-22 09:00:00

Επειγόντως Μακούν, για να μην μας ακούν!

Επειγόντως Μακούν, για να μην μας ακούν!

Ένα μικρό δείγμα των τεράστιων φετινών του δυνατοτήτων παρουσίασε ο Θρύλος απέναντι στην Ίντερ. Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος.

Ο Ολυμπιακός παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το 28' λόγω αποβολής του Όλοφ Μέλμπεργκ, όχι μόνο δεν λύγισε στους περυσινούς πρωταθλητές Ευρώπης, αλλά από καθαρή ατυχία δεν έφτασε σε μία πολύ σπουδαία νίκη, που θα του ανέβαζε στα ύψη το ευρωπαϊκό του προφίλ, δεχόμενος το γκολ της ισοφάρισης στο 89' από στιγμιαία αδράνεια της άμυνας.

Η πρόβα Τσάμπιονς Λιγκ ήταν άκρως επιτυχημένη για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» απέναντι σε μία ομάδα πανέτοιμη φανέρωσαν πολλές αγωνιστικές αρετές και το κυριότερο έδειξε χαρακτήρα πολύ μεγάλης ομάδας.

Το φιλικό απέναντι στην Κυπελλούχο Ιταλίας επί ελβετικού εδάφους, ανέδειξε πολλά θέματα προς συζήτηση και προβληματισμό για την κορυφαία ομάδα της Ελλάδας. Καταρχάς οι «ερυθρόλευκοι» με την εν γένει τους παρουσία απέδειξαν ότι διαθέτουν ένα συγκροτημένο, σοβαρό και συμπαγές σύνολο, το οποίο μπορεί να κοιτάξει ΚΑΤΑΜΑΤΑ οποιονδήποτε αντίπαλο.

Διαβάστε ολόκληρο το σχόλιο στο katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags