Facebook Pixel Κάνει μήνυση ο Λεμονής!
| 2011-08-22 09:23:00

Κάνει μήνυση ο Λεμονής!

Κάνει μήνυση ο Λεμονής!

Το θέατρο του παραλόγου στον Πανιώνιο συνεχίζεται. Και αυτό γιατί ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», Τάκης Λεμονής θα κινηθεί νομικά εναντίον του Κώστα Τσολακάκη!

Μετά τις δηλώσεις του τελευταίου περί μίζας του Έλληνα τεχνικού ύψους 50.000 ευρώ από την μεταγραφή του Μανιάτη!

Λεμονή για τα οφειλόμενα της ΠΑΕ προς τον ίδιο και τους συνεργάτες του, μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ότι τα χρήματα αυτά οφείλονται στο πλαίσιο μίας συγκεκριμένης μεταγραφής, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται για μίζα 50.000 ευρώ για την μεταγραφή του Μανιάτη στον Ολυμπιακό.

Τα λεγόμενα αυτά ανάγκασαν την παρέμβαση του Γεράσιμου Βεντούρη ο οποίος διευκρίνισε ότι ο Τάκης Λεμονής είχε συμφωνήσει να ρίξει το κασέ του σημαντικά και ότι σε περίπτωση που στο ταμείο της ομάδας έμπαιναν κάποια λεφτά από ενδεχόμενη πώληση ποδοσφαιριστή, τότε θα έπαιρνε ένα επιπλέον ποσό των 50.000 ευρώ.

Ο κ. Βεντούρης υποστήριξε ότι όσα ισχυρίζεται ο κ. Τσολακάκης δεν ισχύουν και ότι το τεχνικό τιμ είναι απλήρωτο λόγω κακού συντονισμού και όλα θα λυθούν στο Δ.Σ. της Δευτέρας.

Όπως ήταν φυσικό όλα αυτά προκάλεσαν την αντίδραση του Τάκη Λεμονή ο οποίος παρενέβη και αφού επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Γεράσιμου Βεντούρη άφησε να εννοηθεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά του Κώστα Τσολακάκη!

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags