Facebook Pixel Τόσο φανατικό κόσμο έχετε;
Ποδόσφαιρο
| 2011-08-22 12:04:00

Τόσο φανατικό κόσμο έχετε;

Τόσο φανατικό κόσμο έχετε;

"Με τον κόσμο μας μπορούμε να περάσουμε τον ΠΑΟΚ", δήλωσε ο Λούκας της Καρπάτι. Τόσο φανατική έδρα έχουν οι Ουκρανοί;
 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του:

Δεν είναι το πρώτο γκολ που πετυχαίνεις με την Καρπάτι. Θέλεις να μας περιγράψεις πως έζησες αυτό το τέρμα;

"Νιώθω πολύ καλά και έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση στις ικανότητές μου, κάτι το οποίο μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο για την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα ακόμη ένα γκολ για την Καρπάτι, αλλά θα ήμουν πιο χαρούμενος αν κερδίζαμε κιόλας. Θέλαμε πολύ τους τρεις βαθμούς της νίκης, οι οποίοι θα ήταν πολύ χρήσιμοι για μας και τους είχαμε μεγάλη ανάγκη. Γι΄ αυτό και τελικά είμαι χαρούμενος κατά το ήμισυ...".

Θα μπορούσες να πετύχεις και ένα δεύτερο γκολ αν ο Κραβτσένκο στο τέλος σου έκανε μία πάσα αντί να προσπαθήσει να τελειώσει μόνος του τη φάση. Τι έχεις να πεις για αυτήν την ευκαιρία;

"Είναι μία φάση που συμβαίνει συχνά στο ποδόσφαιρο και την καταλαβαίνω απόλυτα... Ο παίκτης πρέπει μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου να πάρει τη σωστή απόφαση. Ίσως είναι εύκολο εκ των υστέρων να πει κάποιος ότι η φάση θα ήταν αλλιώς αν έδινε πάσα σε μένα και τότε ίσως κερδίζαμε. Αλλά και πάλι καταλαβαίνω ότι κάθε ένας από εμάς προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για να κερδίσει η ομάδα και λειτουργεί με σκοπό να γίνει πιο χρήσιμος για το σύνολο. Έτσι δεν έχω κανένα παράπονο. Ότι έγινε, έγινε και αυτά συμβαίνουν σε ένα παιχνίδι".

Μπήκες αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ η αντίπαλη ομάδα ήδη προηγούνταν. Αυτό έκανε πιο δύσκολο για σένα να μπεις στο παιχνίδι;

"Έχω προσαρμοστεί αρκετά καλά στο παιχνίδι της Καρπάτι και στο αγωνιστικό της στυλ. Είναι μεγάλη μου χαρά όποτε επιλέγομαι να αγωνιστώ. Και είμαι έτοιμος να παίξω και να είμαι χρήσιμος για την ομάδα όποτε μου το ζητήσουν. Σε αυτό το ματς κρίθηκε ότι ήταν καλύτερο να μπω αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο για να ενισχύσω προς το τέλος την επίθεση. Δεν ένιωσα άβολα και νομίζω ότι βρήκα άμεσα ρυθμό όταν μπήκα στο παιχνίδι".

Προτιμάς να μπαίνεις αλλαγή ή να ξεκινάς τα παιχνίδια από την αρχή;

"Αυτά τα αποφασίζει η ομάδα και είναι επιλογές του προπονητή. Εγώ αποδέχομαι κάθε απόφαση του προπονητή. Είτε είμαι στην αρχική ενδεκάδα, είτε βρίσκομαι στον πάγκο και ίσως παίξω αλλαγή. Δεν έχω να πω τίποτα για αυτό. Αν βέβαια το θέμα εξαρτιόνταν από μένα, φυσικά -όπως κάθε παίκτης- προτιμώ να παίζω στη βασική ενδεκάδα".

Το επόμενο ματς για την Καρπάτι είναι πολύ καθοριστικό απέναντι στον ΠΑΟΚ. Τι έχεις να πεις για αυτήν τη μάχη;

"Ο ΠΑΟΚ είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος. Και μετά από το πρώτο ματς (ήττα με 2-0), δεν πρέπει μόνο να κερδίσουμε αλλά να κερδίσουμε και με συγκεκριμένο σκορ. Θα είναι δύσκολο, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να κερδίσουμε τους Έλληνες με τρία γκολ διαφορά! Εμείς θέλουμε το γήπεδο να είναι γεμάτο και να μην υπάρχει κανένα κενό στις κερκίδες. Η υποστήριξη των οπαδών μας θα είναι πολύ σημαντική για μας. Δεν πρέπει απλώς να έρθουν στο ματς, αλλά να μας υποστηρίξουν με θέρμη και να πιστέψουν σε νίκη μας με τρία γκολ διαφορά. Πιστεύω ότι μαζί θα κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ!".

Μετά από τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ η Καρπάτι έχει ένα ακόμη σημαντικό ματς με τη Μέταλιστ για το πρωτάθλημα. Τι ξέρεις για αυτήν;

"Η Μέταλιστ έχει τα ίδια προβλήματα με εμάς, καθώς και αυτοί έχουν υποχρεώσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έτσι την προσεχή Κυριακή και ο αντίπαλος μας θα είναι στην ίδια κατάσταση με μας. Ξέρω ότι στη Μέταλιστ αγωνίζονται αρκετοί πολύ καλοί παίκτες και είναι μία από τις πιο δύσκολες ομάδες στο πρωτάθλημα. Εμείς πάντως δε φοβόμαστε καμία ομάδα και θα κάνουμε ότι με όλους του αντιπάλους: θα παίξουμε για τη νίκη".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags