Facebook Pixel Τσιρίλο κι άμα...
Ποδόσφαιρο
| 2011-08-22 14:43:00

Τσιρίλο κι άμα...

Τσιρίλο κι άμα...

Στο γεγονός πώς ο Ιταλός αμυντικός ίσως προλάβει να δώσει το "παρών" στο παιχνίδι εναντίον της Καρπάτι, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο επικεφαλής του ιατρικού τμήματος του ΠΑΟΚ.

Ο Σπύρος Γιγής, περί του οποίου ο λόγος, αναφέρθηκε στους τραυματίες παίκτες του συλλόγου και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται, μέσω του "Libero 107,4":

Για τον Κοντρέρας: «Δεν έχει θλάση, έχει ένα μικρό τράβηγμα, που δυστυχώς δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Πέμπτης, δεν είναι έτοιμος ακόμη. Είναι καλό ότι δεν έχει θλάση πάντως, θα μπορούσε ενδεχομένως να αγωνιστεί την Πέμπτη αλλά είναι τέτοια η ζημιά που έχει, που αν παίξει ίσως χρειαστεί να γίνει πάλι αλλαγή μετά από 10 λεπτά αγώνα. Ίδιο πρόβλημα είχε και ο Λαζάρ όταν είχε πρωτοέρθει στην ομάδα και οφείλεται στο ότι ήταν απροπόνητος για αρκετό διάστημα»

Τον Σαλπιγγίδη: «Από ιατρικής πλευράς έχει ολοκληρώσει την αποθεραπεία του και είναι έτοιμος. Είναι θέμα όμως προπονητή αν θα τον χρησιμοποιήσει τελικά καθώς έχασε προπονήσεις. Είναι σε θέση να κάνει σπριντ, κάνει ήδη μόνος του αρκετά στην προπόνηση αλλά δεν ξέρω αν παικτικά είναι έτοιμος, αν θα μπορεί δηλαδή να κάνει σπριντ και με την πίεση αντιπάλου. Είναι λοιπόν θέμα του κ. Μπόλονι, θα τον τσεκάρει στην προπόνηση και θα αποφασίσει αν θα τον χρησιμοποιήσει ή όχι»

Τον Τσιρίλο: «Ήταν ένα άμεσο χτύπημα, δεν οφειλόταν στην προπόνηση καθώς φέτος ο προπονητής έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στην προετοιμασία. Αυτά τα χτυπήματα είναι απρόβλεπτα, ο παίκτης δέχεται μια ισχυρή κλωτσιά, πέφτει σε μια λακούβα κτλ δεν είναι πρόβλημα που βγήκε σε προπόνηση ή αγώνα όπως τα περισσότερα. Είναι εύκολη η αποθεραπεία αλλά δεν ξέρω αν θα προλάβει τελικά να είναι στην διάθεση του προπονητή. Θα παίξει ρόλο σίγουρα και η αντοχή του στον πόνο, ο κ. Μπόλονι θα τον τσεκάρει και αυτόν και ανάλογα θα αποφασίσει»

Και τον Ίβιτς: «Ο Ίβιτς έχει ένα χτύπημα στην γάμπα και ήρθε αμέσως μετά το πρόβλημα που είχε στον μηριαίο. Σαφώς παίζει ρόλο και η ηλικία των παικτών στα χτυπήματα και στην αποθεραπεία, ο πιο μεγάλος σε ηλικία χρειάζεται καλύτερη συντήρηση. Για παράδειγμα ο Γκαρσία με την εμπειρία του ξέρει ακριβώς πόσο θα τρέξει και πόσο θα πιέσει τον εαυτό του ώστε να μην έχει επιπλοκές μετά από τραυματισμό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags