Facebook Pixel Κι άλλος... Λεωνίδας μας βρήκε!
| 2011-08-24 08:11:00

Κι άλλος... Λεωνίδας μας βρήκε!

Κι άλλος... Λεωνίδας μας βρήκε!

Μετά τον Χιμένεθ και ο Ταμούδο φαίνεται πως θέλει να βρεθεί στην ΑΕΚ λόγω... της ιστορίας της ομάδας! Αυτό, τουλάχιστον, είπε ο ατζέντης του...

Δηλώσεις για το θέμα έκανε στη "Sportday", αρχικά, ο γνωστός Ισπανός μάνατζερ Ινιάκι Ιμπάνιεθ: «Όσο δεν υπογράφει σε κάποια ομάδα, εννοείται πως έχει πιθανότητες η ΑΕΚ να τον αποκτήσει, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα, γιατί το θέμα του Ταμούδο το χειρίζεται ένας συνεργάτης μου».

Αναλυτικότερα, μίλησε ο συνεργάτης του, Τόμας Ντουράν: «Συζητάμε με την ΑΕΚ, όπως συζητάμε και με κάποιες ομάδες στην Ισπανία. Δεν μπορώ να πω αν είναι πιο κοντά στην ΑΕΚ ή σε κάποια άλλη ομάδα. Εξετάζουμε τα δεδομένα και στο τέλος θα αποδεχτεί την καλύτερη πρόταση. Δεν έχει κάποια προτίμηση».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ο Ταμούδο θέλει να παίξει στην ΑΕΚ, έχει μιλήσει και με τον Χιμένεθ, αλλά δεν θα ερχόταν μόνο γι' αυτό. Του αρέσουν και η ιστορία της ομάδας, η Αθήνα... Είμαστε σε διαπραγματεύσεις και κοιτάμε αν μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία στο οικονομικό.

Από τη στιγμή που είναι ελεύθερος, έχει δικαίωμα να βρει ομάδα και στις αρχές Σεπτεμβρίου. Δεν βιάζεται και ψάχνει το καλύτερο γι' αυτόν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags