Facebook Pixel Ακόμη το πιστεύει ο Παντελή...
| 2011-08-24 14:53:00

Ακόμη το πιστεύει ο Παντελή...

Ακόμη το πιστεύει ο Παντελή...

Ο πρόεδρος του Ηρακλή περιμένει την αυριανή διαδικασία στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για να προχωρήσει τον προγραμματισμό του Γηραιού. "Πρώτα η κατηγορία και μετά οι μεταγραφές", είπε.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του Κύπριου παράγοντα στον "Αθλητικό Μετρόπολις":

"Έχει γίνει προγραμματισμός, υπάρχουν συμφωνίες με παίκτες, αλλά δεν μπορεί αυτός να εφαρμοστεί, αφού δεν ξέρουμε ακόμη σε ποια κατηγορία θα παίξουμε. Έχουμε κάνει κινήσεις για τη Σούπερ Λιγκ, αλλά πρέπει να παρθούν αποφάσεις που να μας λένε ξεκάθαρα ότι θα παίξουμε εκεί. Εμείς το πιστεύουμε, αλλά πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη. Τότε θα οριστικοποιηθούν όλες οι συμφωνίες που έχουμε κάνει".

Σε ερώτηση σχετικά με τις διευκρινίσεις που ζήτησε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ο Παντελή τόνισε: "Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα", ενώ για τις φήμες ότι δίνεται "συγχωροχάρτι" στον πρώην μεγαλομέτοχο για τα χρέη, βάσει του συμφωνητικού που υπογράφηκε, είπε:

"Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, ο Ρέμος ανέλαβε τις υποχρεώσεις του στην Εφορία και στο Δημόσιο. Αν διαπιστωθούν ατασθαλίες στα οικονομικά της ΠΑΕ, θα ακολουθηθούν όλες οι διαδικασίες που προβλέπει ο Νόμος".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags