Facebook Pixel Από τα αζήτητα… περιζήτητος
| 2011-08-26 12:46:00

Από τα αζήτητα… περιζήτητος

Από τα αζήτητα… περιζήτητος

Ο Στέλιος Μοσχούλας γράφει για τον μεγάλο πρωταγωνιστή της πρόκρισης του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, Σωτήρη Μπαλάφα.

Ο Κοντρέρας τραυματίστηκε. Το ίδιο κι ο Σαβίνι. Ο Τσιρίλο μόνο… ευχέλαιο δεν έκανε για να αντιμετωπίσει την ατυχία του. Πρώτα πονούσε στους κοιλιακούς κι ενώ όλοι πίστευαν (κι ο ίδιος) ότι θα έπαιζε κανονικά σήμερα, χτύπησε και στο γόνατο.

Ο Μπόλονι τον άφησε στον πάγκο κι η λύση του Σωτήρη Μπαλάφα (ως στόπερ μαζί με τον Μαλεζά) ήταν… μονόδρομος για το ματς με την Καρπάτι. Πολλοί μίλησαν για ρίσκο στην άμυνα. Ομως ο Αρτινός αμυντικός, που δεν ξέρει καλά (μια και δεν ειδικεύεται σε αυτήν) τη θέση του στόπερ, έδωσε απαντήσεις. Η΄ καλύτερα έκλεισε πολλά στόματα. Με το γκολ που πέτυχε στο 55΄(1-1) πέρα από το γεγονός ότι προσέφερε απλόχερα περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ στον «Δικέφαλο», μια κι εξασφαλίστηκε η είσοδος στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, φαίνεται ότι πλέον δικαιούται την ανανέωση του συμβολαίου του κι… αρκετές ακόμη ευκαιρίες από τον Λάζλο Μπόλονι. Τα λεφτά του τα έβγαλε και με το παραπάνω.

Ο ΠΑΟΚ ήταν κακός στο πρώτο μέρος του σημερινού αγώνα με την Καρπάτι. Ενδεχομένως να τον επηρέασαν κι οι πολλές απουσίες. Ομως ξεκίνησε καλά στο δεύτερο ημίχρονο, μετά την ψυχρολουσία του 1-0 που πήρε από τον Λούκας στο 44΄, κι έφθασε στο στόχο του. Μπορεί ο Έτο να έκανε ένα «εύκολο» πέναλτι στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, αλλά ο Λάζλο Μπόλονι - ως καλός καπετάνιος - ήταν εκεί στις… φουρτούνες. Στην ανάπαυλα μίλησε στους παίκτες, τούς… χτύπησε στο φιλότιμο και παρά τις απουσίες μπήκαν με άλλον αέρα στο ματς. Κι ως αποτέλεσμα όλων των παραπάνω, ο Λίνο εκτέλεσε το φάουλ στο 55΄ κι ο Μπαλάφας με προβολή έδωσε την πρόκριση στον ΠΑΟΚ. Το ραντεβού με τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ είναι συγκεκριμένο κι ο «Δικέφαλος» δεν είναι από αυτούς που… στήνουν. Είναι Εγγλέζος και θέλει παρόμοια παρουσία με την περσινή.

Πηγή: Sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags