Facebook Pixel «Παράθυρο» για μεταγραφή
| 2011-08-27 13:15:00

«Παράθυρο» για μεταγραφή

«Παράθυρο» για μεταγραφή

Στην ΑΕΚ εξετάζουν παίκτες και θα περιμένουν έως την τελευταία ημέρα των μεταγραφών.

Μπορεί ο Γιώργος Κωνσταντινίδης να δήλωσε χθες ότι οι μεταγραφές ΑΕΚ ολοκληρώθηκαν με την απόκτηση του Βάργκας, ωστόσο έως και την τελευταία ημέρα (31 Αυγούστου για αγορά ή 15 Σεπτέμβρη για τους ελεύθερους) της μεταγραφικής περιόδου στην ΑΕΚ θα περιμένουν να παρουσιαστεί μία καλή ευκαιρία. Και φυσικά όταν λέμε «καλή ευκαιρία» εννοούμε παίκτες ελεύθερους που να μπορούν να κάνουν τη διαφορά και αφού είμαστε στο τέλος των μεταγραφών, με κίνδυνο να μείνουν χωρίς ομάδα, με όχι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις.

Τέτοιες ευκαιρίες είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα βρεθούν. Ή για την ακρίβεια είναι βέβαιο ότι υπάρχουν! Η αγορά είναι μεγάλη και χρειάζεται σωστή τακτική και καλό σκάουτινγκ από την ΑΕΚ προκειμένου να δει κάποιες ευκαιρίες.

Η ΑΕΚ εξάλλου έχει ανάγκη από ενίσχυση. Δεν λύνονται τα προβλήματά της με την προσθήκη Βάργκας. Ο Χιμένεθ θα ήθελε κάποιον εξτρέμ, έναν φορ και έναν επιπλέον χαφ. Όλοι αυτοί βέβαια είναι δύσκολο (έως ακατόρθωτο οικονομικά) να έρθουν. Ένας εξ αυτών όμως (με πρώτη επιλογή τον χαφ, δεύτερη τον εξτρέμ και τρίτη τον επιθετικό) είναι εφικτή η απόκτησή του.

Πηγή: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags