Facebook Pixel Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Γερμανία!
| 2011-08-29 12:00:00

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Γερμανία!

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Γερμανία!

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι η Γερμανία κατάφερε να επικρατήσει της Ολλανδίας στο μεγάλο τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και να κατακτήσει το τρόπαιο μετά από τρεις διοργανώσεις.

Οι Γερμανοί ήταν κυρίαρχοι από το πρώτο λεπτό δείχνοντας διψασμένοι για τον τίτλο μπροστά σε πάνω από 6000 φίλους της που είχαν κατακλύσει το Warsteiner Hockey Park του Γκλάντμπαχ.

Οι Ολλανδοί προσπάθησαν να συνέλθουν από το γρήγορο γκολ που δέχθηκαν μόλις στο πρώτο λεπτό, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Όμως, οι πρωταθλητές Ευρώπης με δυο γκολ αύξησαν τον δείκτη του σκορ σε 1-3 και όλα έγιναν πιο εύκολα. Ακόμα και όταν οι «οράνιε» μείωσαν σε 2-3 τα «πάντσερ», είχαν και πάλι τη λύση σημειώνοντας το 2-4 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ματσάρα στον μικρό τελικό

Το ματς του τουρνουά ωστόσο έγινε στον μικρό τελικό με την κάτοχο του τίτλου Αγγλία να ιδρώνει για να επιβληθεί του Βελγίου. Το 1-1 του κανονικού αγώνα οδήγησε τις δυο ομάδες στην παράταση και το χρυσό γκολ με την Αγγλία να σκοράρει να παίρνει τη νίκη με 2-1 και να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο.

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
1. ΓΕΡΜΑΝΙΑ
2. ΟΛΛΑΝΔΙΑ
3. ΑΓΓΛΙΑ
4. ΒΕΛΓΙΟ
5. ΙΡΛΑΝΔΙΑ
6. ΙΣΠΑΝΙΑ
7.ΡΩΣΙΑ
8. ΓΑΛΛΙΑ.

Πηγή: othersportsnews.blogspot.com
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags