Facebook Pixel Ελαφο-κυνηγός!
| 2011-08-31 13:50:00

Ελαφο-κυνηγός!

Ελαφο-κυνηγός!

Με έναν γρήγορο κυνηγό, όπως είναι ο Ρούντολφ Γκέργκελι, προσπαθεί να μπαλώσει ο Παναθηναϊκός τις επιθετικές του αδυναμίες και να πλαισιώσει τον αργό Τοτσέ. Από ώρα σε ώρα κλείνει ο Ούγγρος.

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Ρούντολφ Γκέργκελι. Όπως σας έχουμε ενημερώσει με προηγούμενο ρεπορτάζ, άνθρωπος των "πράσινων" βρίσκεται από το πρωί στη Βουδαπέστη για να κλείσει τη μεταγραφή του Ούγγρου επιθετικού.

Όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πλέον συμφωνία έχει επιτευχθεί και το μόνο που απομένει είναι ο Παναθηναϊκός να πάρει στα χέρια του τα υπογεγραμμένα συμβόλαια. Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει μέχρι τις 17:00 το απόγευμα.

Μάλιστα, οι "πράσινοι" κατάφεραν και διευθέτησαν και το θέμα των ιατρικών του παίκτη, μια και έχουν πλέον πλήρη επίγνωση της κατάστασης του ποδοσφαιριστή μετά από σχετική συνεργασία που είχαν με τη Τζένοα.

Με αυτή την κίνηση ο Παναθηναϊκός ευλεπιστεί ο Ρούντολφ να αποδειχθεί ...ελαφάκι, δηλαδή ένας γρήγορος επιθετικός στη γραμμή κρούσης. Και πράγματι ο 26χρονος Ούγγρος θεωρείται ταχύς φορ που μπορεί να παίξει τόσο στην κορυφή αντί του αργού Τοτσέ (εκεί παίζει και στην εθνική ομάδα), όσο και στα πλάγια της επίθεσης.

Εξάλλου, στο Καμπιονάτο με τη Τζένοα και με την Μπάρι, που αγωνίστηκε πέρυσι δανεικός, έπαιξε πολλές φορές στα δεξιά της επίθεσης. Πολλά γκολ δεν έχει βάλει, αλλά όπως σας ενημερώσαμε και σε πρωινό θέμα έχει σκοράρει κόντρα στις μεγάλες ομάδες της Ιταλίας (κάντε "κλικ" εδώ για τα δείτε τα βίντεο).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags