Facebook Pixel Στα βαθιά με το ξεκίνημα!
| 2011-08-31 14:08:00

Στα βαθιά με το ξεκίνημα!

Στα βαθιά με το ξεκίνημα!

Εξαιρετικές εμφανίσεις από τα ελληνικά κουπιά με το καλημέρα στο Παγκόσμιο.

Η αρχή έγινε την πρώτη μέρα της διοργάνωσης με την τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου με τους Στέργιο Παπαχρήστο-Γιώργο Τζιάλλα-Γιάννη Τσίλη-Γιάννη Χρήστου να κατακτούν την 1η θέση στον προκριματικό και να προκρίνονται αυτομάτως στα ημιτελικά της κορυφαίας διοργάνωσης. Μια πρόκριση που κατατάσσει την ελληνική βάρκα στις 12 καλύτερες του κόσμου και βέβαια τη φέρνει μια ανάσα από την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου αφού θα προκριθούν τα 11 καλύτερα πληρώματα. Την συνέχεια στο αγώνισμα τους εξασφάλισαν οι Κόσνολας – Μαγδανής που τερμάτισαν 2η στον προκριματικό του διπλού σκιφ ελ. βαρών.

Τα καλά νέα συνεχίστηκαν και την επόμενη μέρα με τις Γιαζιτζίδου-Τσιάβου να παίρνουν την 1η θέση στα προκριματικά στο διπλό σκιφ ελ. βαρών των γυναικών και πέρασαν απευθείας στον ημιτελικό και την κορυφαία 12άδα βάζοντας γερές βάσεις για ένα από τα οκτώ εισιτήρια που θα κερδίσουν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.

Ωστόσο τη χθεσινή μέρα ένα ακόμα πλήρωμα κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά και να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς από τις 12 βάρκες το εισιτήριο θα πάρουν οι 11! Ο λόγος για τα αδέλφια Γκουντούλα οι οποίοι στην κατηγορία της δικώπου άνευ πηδαλιούχου κατέλαβαν την 1η θέση στον επαναληπτικό. Στόχος φυσικά εκτός από το εισιτήριο των Ολυμπιακών είναι και η πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Παρασκευής.

Πηγή: othersportsnews.blogspot.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags