Facebook Pixel Νίκησε ο μονόφθαλμος
| 2011-09-01 17:27:00

Νίκησε ο μονόφθαλμος

Νίκησε ο μονόφθαλμος

Το Βέλγιο είχε την ευκαιρία να στείλει το ματς στην παράταση, η μπάλα όμως δεν τους έκανε το χατήρι, ο Φεζόν υπέπεσε σε φάουλ στέλνοντας την Βουλγαρία στην γραμμή της.. φιλανθρωπίας και συγχρόνως στην πρώτη της νίκη. 

Βέλγιο και Βουλγαρία δεν είχαν το καλύτερο ξεκίνημα στη διοργάνωση, το πρώτο γνώρισε βαριά ήττα από την Γεωργία (59-81), ενώ η δεύτερη πάλεψε αλλά ένα τρελό σερί 11-0 των Σλοβένων δεν τους επέτρεψε να κάνουν θετική πρεμιέρα (67-59).

Σήμερα οι δυο ομάδες συμβάδιζαν κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Ανά διαστήματα ξέφευγαν ωστόσο με Βαν Ρόσομ και Βαν Ντεν Σπίγκελ από τη μία και Ρόουλαντ και Φ. Βιντένοφ από την άλλη φρόντιζαν να φέρνουν την ισορροπία στο παιχνίδι. Στο τέλος η αναμέτρηση απέκτησε δραματική τροπή. Το σκορ ήταν στο 67-65 και το Βέλγιο είχε την ευκαιρία να διεκδικήσει τη νίκη στην παράταση.

Ο Μουρς προσπάθησε να σκοράρει η μπάλα... χάθηκε και ο Φεζόν υπέπεσε σε φάουλ στέλνοντας τον Ιβάνοφ στην γραμμή των βολών. Έτσι η Βουλγαρία πήρε την πρώτη της νίκη στην φετινή διοργάνωση, ενώ τα πράγματα πλέον δεν πάνε καλά για την ομάδα του Βελγίου.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags