Facebook Pixel Άνοιξαν οι ουρανοί, αναβολή στους αγώνες του US Open!
Άλλα Σπορ
| 2011-09-07 10:40:00

Άνοιξαν οι ουρανοί, αναβολή στους αγώνες του US Open!

Άνοιξαν οι ουρανοί, αναβολή στους αγώνες του US Open!

Η βροχή ανάγκασε τους διοργανωτές να αναβάλουν ολόκληρο το πρόγραμμα της Τρίτης στο US Open, ενώ οι προβλέψεις για βελτίωση του καιρού δεν είναι καθόλου αισιόδοξες και για τις επόμενες ημέρες μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Μια άνιση μάχη με τη μητέρα Φύση καλούνται να δώσουν οι διοργανωτές, οι τενίστες αλλά και οι φίλαθλοι του Αμερικανικού Όπεν καθώς μετά τον τυφώνα Irene, ήρθε η σειρά της τροπικής καταιγίδας Lee να πλήξει τις δυτικές ακτές των ΗΠΑ και κατ'επέκταση το Flushing Meadows, βάζοντας σε κίνδυνο την ομαλή διεξαγωγή του US Open!

Οι καλύτεροι τενίστες στον κόσμο, πέρα από την ποιότητά τους μέσα στο court, θα πρέπει να δείξουν και την υπομονή τους τις επόμενες ημέρες καθώς ο καιρός ενδέχεται να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στη φετινή διοργάνωση του Αμερικανικού Όπεν και ενδεχομένως να γίνει η αιτία για τη λήψη κρίσιμων αποφάσεων από την USTA σχετικά με την κατασκευή οροφής στο κεντρικό court Arthur Ashe ή σε κάποια από τα Louis Armstrong, Grandstand που το κόστος είναι μικρότερο.

Η βροχή ανάγκασε τους διοργανωτές να αναβάλουν ολόκληρο το πρόγραμμα της Τρίτης ενώ οι προβλέψεις δεν είναι καθόλου αισιόδοξες και για τις επόμενες ημέρες μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Την Τετάρτη ήταν προγραμματισμένα τέσσερα παιχνίδια singles στο κεντρικό court, όμως πλέον θα διεξαχθούν 10 μονά παιχνίδια συστρατεύοντας ξανά και το Grandstand Stadium το οποίο είχε ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στα μονά και χρησιμοποιούνταν μόνο για τα διπλά.

Αυτό σημαίνει ότι την Τετάρτη, καιρού επιτρέποντος βέβαια, στο Flushing Meadows θα παρελάσουν τα περισσότερα από τα μεγάλα αστέρια του παγκοσμίου τένις και μάλιστα με διαφορά λεπτών. Τζόκοβιτς, Ναδάλ, Φέντερερ, Μάρει, Ρόντικ, Σερίνα Γουίλιαμς και Βοζνιάκι θα προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν τους αγώνες τους και να μην μπουν σε περιπέτειες διπλών αγώνων τις επόμενες ημέρες.

Ήδη οι Ναδάλ και Μάρει, αν θέλουν να κερδίσουν πλέον τον τίτλο, θα πρέπει να δώσουν τέσσερα παιχνίδια μέσα σε 5 ημέρες... "Κοιτάξτε, όταν έρχεται η βροχή, δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Δεν μπορείς να το αλλάξεις. Είμαστε υποχρεωμένοι να βρισκόμαστε σε επιφυλακή για το αν σταματήσει η βροχή να μπούμε στο court. Είναι μέρος του παιχνιδιού", είπε χαρακτηριστικά ο Φέντερερ.

Πηγή: tennis24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags