Facebook Pixel "Στην Ελλάδα; Έρχομαι... αύριο!"
| 2011-09-11 20:58:00

"Στην Ελλάδα; Έρχομαι... αύριο!"

"Στην Ελλάδα; Έρχομαι... αύριο!"

Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας των Σκοπίων και πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Πέρο Άντιτς, αποκαλύπτει στο gazzetta.gr το μυστικό της παρέας του Μακάλεμπ και χαρακτηρίζει την “Ένωση”, μεγάλο “σχολείο”!

Κατ’ αρχήν, θα θέλαμε να σε ρωτήσουμε αν, βαθιά μέσα σας, περιμένατε αυτή την επιτυχημένη πορεία στο Ευρωμπάσκετ;

«Για να είμαι ειλικρινής, όχι! Ήρθαμε στη Λιθουανία με στόχο να για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και σε καμία περίπτωση δεν πιστεύαμε σε αυτό το... παραμύθι, που ζούμε όλες αυτές τις μέρες! Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να κάνουμε αυτό το ιστορικό βήμα και αυτή τη στιγμή που μιλάμε, έχουμε εξασφαλίσει τη συμμετοχή μας στα προημιτελικά μίας τόσο μεγάλης διοργάνωσης. Είναι εκπληκτικό συναίσθημα και είμαι πολύ ευτυχής που το βιώνω...»

Όλες αυτές τις μέρες, νιώθεις σαν να συμμετέχεις σε μία σχολική εκδρομή στην οποία περνάς αξέχαστες στιγμές;

«Πες το ψέματα; Ποιος θα μπορούσε να πιστέψει ότι έως τώρα, θα έχουμε τόσο επιτυχημένη πορεία... Ποιος θα φανταζόταν ότι θα κερδίζαμε παραδοσιακές δυνάμεις του μπάσκετ, όπως η Ελλάδα και η Κροατία... Αφήστε στην άκρη τις πολιτικές διαφορές που έχουμε με την Ελλάδα και σκεφτείτε ποιοι είμαστε και ποιους παίκτες διαθέτουν οι αντίπαλοί μας, και θα καταλάβετε... Ειδικότερα, για τα νέα παιδιά αυτής της Εθνικής ομάδας, είναι κάτι το απίστευτο... Είναι ένα απατηλό όνειρο που έγινε πραγματικότητα...»

Κατά την άποψή σου όλα άρχισαν μετά τη νίκη σας επί της Ελλάδας;

«Να σου πω την αλήθεια, όχι... Θεωρώ ότι πιο σημαντική ήταν η νίκη επί της Κροατίας, γιατί μ' αυτήν “ξεχρεώσαμε” την ήττα από το Μαυροβούνιο στην πρεμιέρα και κερδίσαμε ένα από τα θεωρητικά φαβορί για τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου μας. Ο αρχικός μας στόχος ήταν να κερδίσουμε τη Βοσνία και τη Φινλανδία και από 'κει και πέρα, να παλέψουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε... Αυτό το αποτέλεσμα μας έβαλε σε έναν ρυθμό και εν συνεχεία η νίκη επί της Ελλάδας μας έκανε να πιστέψουμε περισσότερο στις δυνατότητές μας...»

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags